14 Aralık 2012 Cuma

Evden para kazanmak isteyenlere öneriler

Evden para kazanma
Evden para kazanmak
Evden para kazanmak istiyorum diyorsanız, nereden ve nasıl başlayacağını kestiremiyorsanız işte size bazı  ip uçları....

Tecrübelerime göre evden internetten para kazanmak isteyenlerin pek çoğunun ortak sorunu "başlangıç yapamamak".
Evden online olarak kazanç sağlamak istiyorsanız bunu başarmak için ihtiyaç duyduğun "başlamak" ve "uygulamaya geçmek" gibi iki muhteşem madde var.
Evden kazanç sağlamak için dünyadaki en iyi metodlara ve bilgilere sahip olabilirsin.Fakat bu iki madde olmadan kazanç sağlamanız imkansızdır.Aslında bu bütün işlerde de böyledir.
Yani siz bir yere gitmek için bile niyetlendiğinizde ilk şey yerinizden kalkıp bir adım atmaktır.İlk adımı attıktan sonra zaten diğer adımlar arkasından gelir.

Tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki bu iki maddeyi aştığınızda emin olun herşey daha güzel olacak.
Benim bu işlere başladığımda bu işleri öğrenecek doğru dürüst ne bir bilgi vardı nede bir kaynak.Amerikada ve ayrupada bu işlerin nasıl yapıldığı araştırdım pekçok ingilizce doküman okudum.Yani sizin anlayacağınız deneme yanılma yöntemleriyle epey bi zaman ve para kaybettim ama sonunda başardım.


Şimdi sizler yani bugün evden para kazanmak isteyenler çok şanslı.Çünkü bu işlerin nasıl yapıldığını öğreten pekçok kaynak ve bizim gibi tecrübelerini paylaşan birçok blog yazarı var.

Evden para kazanmanın sırrı
 İlk defa evden para kazanmaya niyetlendiğimde hırslıydım ve sadece bu fikillerle doluydum.Beni yanlış anlamayın bu iyi birşey.Fakat tek problemim başlangıç yapamamamdı.Ve nereden başlayacağımı bilmiyordum üstelik ozamanlar internetten evde bu kadar iş imkanları yoktu.Ayrıca gerçekten kazanıp kazanamam konusunda güven problemimde vardı.

Bu aslında evden para kazanmak isteyenlerde klasik bir sorundur.İşte bu sorunu aşanlar evden para kazanma keyfini yaşarlar.Tecrübeyle sabit :)
Yazımın sonuna gelirken sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim.Çünkü bir blog yazarının ençok istediği şey yazılarının okunması ve beğenilmesidir.Şayet beğendiyseniz aşağıdaki butonlardan facebook ve tweter da paylaşabilir ve yorum yazabilirsiniz.
Bir önceki yazımız olan evde anket doldurarak para kazanma başlıklı makalemizde evden anket doldurarak para kazanma hakkında bilgiler verilmektedir
Bir başka yazımızda görüşmek üzere hoşcakalın.


10 Aralık 2012 Pazartesi

Evden para kazanmak istiyorum

Evden para kazanma yollarını arayan pekçok kişi ek iş yapmak istiyorum ve evden para kazanmak istiyorum diyerek internet başına oturur ve googlede arama yapar.
Karşılaştığı sistemleri okur araştırır inceler inceler...
Sonuç?

Bu arayışta olanların pek çoğunun eline hiçbir şey geçmez.Elde var sıfır yani.Neden ? Çünkü sadece araştırma yapmak ve evden para kazanmayı istemek, hiç birşey kazandırmaz.Taki eyleme geçene dek.

Evden para kazanmayı gerçekten isteyen kişilerse zaten şu anda para kazanmakla meşguller.
Eğer gerçekten evde iş yapmak ve para kazanmak istiyorum diyorsanız bunun için eyleme geçmelisiniz.Her zaman bana kılavuz olan bu sözü çok seviyorum "başlamak bitirmenin yarısıdır" Evet başlamazsak zaten sonuca varmamız imkansız.
Her konuda olduğu gibi evden para kazanma konusunda da başlangıç yapmak en zor olan bölümdür.

Pekçok kişinin bu konu hakkında bihayli zorluk çektiğini biliyorum.
Evden para kazanma konusunda gerçekten niyetli iseniz size bu konu hakkında bir yol haritası göstereceğim.
Bu yol haritasında genel olarak bir sermaye söz konusu olmadan çok az emek vererek para kazanacağınız yöntemleri sırasıyla belirteceğim.

Sizin için en uygun olan bir yöntemle hemen uygulamaya başlayın.
Eğer hala evden para kazanmak istiyorum diye araştırma yapmayı düşünüyorsanız.Bu yazıyı okumayı burada keserek araştırmanıza devam edin.
Bizimde para kazandığımız bu yöntemleri gerçekten evde para kazanmak için eyleme geçen ve uygulayacak olan kişiler için paylaşacağız.

Dediğim gibi evden para kazanmanın en iyi yolu internet.Çünkü günümüzde 40.000.000 (kırkmilyon) internet kullanıcısı var ve binlerce kişi bu yolla yani internetten evde para kazanıyor.
Bizde size evde interneti kullanarak para kazanma yollarını göstereceğiz.
Şimdi aklınıza şöyle bir soru gelebilir;Kardeşim bu yollarla sen para kazanıyormusun?ve hem neden bu bilgileri paylaşıyorsun?
Aslında bu sorunun cevabını Hakkımda bölümünde verdim.Dileyenler bakabilir.
Kazanıyormusun? sorusunada kazandığım para makbuzlarından birini buradaki yazımda paylaştım.
Şimdi bu kısa açıklamadan sonra evden para kazanma yolları konumuza dönelim.

Kazanç sistemi                        harcanan emek        kazanılacak miktar/ay

Anket doldur para kazan           çok az                            500-1000 TL      * * * *

Makale yaz para kazan              az                                   400-1000 TL     * * *

Evden satış yap para kazan        Çok                                400-800 TL     *

Satış ortaklığı ile para kazan       Çok                               700-5000 TL   * * * * *

Tavsiye ettiğim evden para kazanma yöntemlerine yıldız vererek belirttim.Şimdi size en uygun bir yöntemin üzerine tıklayarak seçin ve eyleme geçin.Tabiri caizse ölesiye mücadele verin.İnanın kazanmanızın önünde hiç bir engel kalmaz siz istedikten sonra.


8 Aralık 2012 Cumartesi

Makale yazarak para kazanmak

Yeniden merhaba
Evden para kazanma yolları hakkındaki derslerimize devam ediyoruz.Bu 2.dersimizde evde makale yazarak para kazanmak ve bu yolla evde nasıl para kazanılır? onu bahsedeceğiz.Misyonumuz gereği anket doldur para kazan dışında diğer güvenilir evde ek iş imkanları ile sizleri tanıştırmayı ve anlatmayı kendimize bir görev sayıyoruz.
Bizi takip edenler bir önceki dersimiz olan evde anket doldur para kazan başlıklı yazımızdı.Şayet bu yöntem size uygun değilse işte size göre yapılacak bir iş kolu daha.
Makele yaz para kazan
Evde makale yazarak para kazanma
Yazı yazmayı ve herhangi bir honuda görüş ve fikirlerinizi yazmayı seviyorsanız Makale yazarak para kazanmak işi tam size göre.
Pekçok sitenin ihtiyacı özgün yazı ve makaledir.Şayet birbirinin kopyası olan yazılar olursa Google bu sitelere kopya site diye ceza veriyor ve aramalarda bu siteleri en arka sayfalarda çıkarıyor.Yani Google botları kopye yazı le özgün yazıyı ayırtetme özelliğine sahip.Dolayısı ile özgün yazı ve makale web sitelerin olmazsa olmaz ihtiyacıdır.

Makale yazarak para kazanmak ta işte bu ihtiyaçtan dolayı bir iş kolu olarak ortaya çıktı.Yani evde ek iş gelir olarak buda bizlere yaramış durumda :)
Tabiki makale yazmakta bilgi gerektiriyor.İlk olarak imla kurallarını zatan pekçok kişi biliyor.Kelime dağarcığınızında düzgün ve anlamlı kelimelerden oluşması gerekir.Bunun yanında seo ve anahtar kelime ile seo uyumlu makale yazmak bu işin kuralıdır.
Peki makale yazarak ne kadar para kazanırım?
Ortalama 400 kelimelik bir makale için 5-10 tl para kazanırsınız.Makale yazarak Aylık kazancınız ise ortalama 500 ila 1000 tl civarında bir para kazanabilirsiniz.Ödemeleri kendi adınıza banka hesap numaranıza her ay düzenli şekilde alırsınız.
Makale yazarak para kazanma işine nasıl başlayabilirim ?
Yazitörlük işi için başlangıç olarak mini bir eğitim almakta fayda var.Çünkü bilgisizce ne ve nasıl yazacağımız hakkında bilgimiz olursa kazancımızda o oranda artmaktadır.
Yani yazı yazarak para kazanmaktan bahsediyoruz ama nereye yazı yazılacak? hangi konularda yazı yazılacak? Bu yazıları bize kim verecek? Ödemeleri bize kim yapacak?gibi akılda kalan soruların cevabını ise Yazitör Starter Eğitiminden edinebilirsiniz.Evde yazı yazarak para kazanmak konusunda bu video size fikir verebilir
Bu dersimizde sizlere makale yazarak para kazanmaktan bahsettik.Bu iş size uygun ise hemen başlayın.Yok değil ise sitemizi inceleyerek evden para kazanma hususunda diğer güvenilir kazanç yöntemlerini deneyebilirsiniz.
Biz sizlere kendimizinde denediği ve uyguladığı ve para kazandığımız yöntemleri burada paylaşıyoruz.Size uygun olan bir yöntemle başlayın mutlaka kazanırsınız.Her zaman söylediğim gibi 'Başlamak  bitirmenin yarsıdır'
Biz sizlere ancak evden para kazanma yolları hakkında bilgiler verebiliriz.Uygulayıp uygulamamakta size kalmış.Eyleme geçmeden Sadece bu yazıları okuyarak para kazanamazsınız!
Bir başka dersimizde görüşmek üzere hoşçakalın.

makale yazarak para kazanmak istiyorum

7 Aralık 2012 Cuma

Evden para kazanma yolları


Evden para kazanma yolları
Evde para kazanma yolları
Günümüzde evden para kazanma yolları dediğimizde aslında yapılabilecek sınırsız iş dalı var. Fakat pek çok kişi para harcamadan veya hiç riske girmeden gelir elde edebileceği evden para kazanma yollarını arıyor.
Bundan dört beş sene öncesiyle kıyaslarsak bugün bize sunulmuş bir çok olanak olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz.
Bu sayfaya gelmeden önce eminim ki; incik boncuk işleri, katolok tanıtımı yaparak para kazan gibi aslı astarı olmayan şeylerle karşılaşmış hatta denemişsinizdir.Fakat bu yöntemler maalesef gerçek anlamda evden gelir elde edilecek yöntemler değil.

Günümüzde ise bilgisayar başında evde yapılabilecek pek çok iş dalı var.
Tabiki bunların yanında gerçekten gelir getirmeyen yöntemlerde mevcut. Aslında pek çoğumuz hataya burada düşüyoruz çünkü tıkla kazan,mail oku kazan gibi çok kolay yani kolay kazanç…Bu gibi yöntemleri deneyip sonuçları gördüğümüzde ise hayal kırıklığına uğruyoruz.
Açık söylemek gerekirse şimdi evden para kazanma yolları diye arayışlar içerisinde olanlar bence çok şanslı. Çünkü benim bu işleri araştırmaya başladığımda açıkçası bırakın evde internet üzerinden para kazanmayı, inceleyebileceğimiz doğru dürüst bir kaynak bile yoktu.

İlk baştan şunu söylemeliyim ki benim burada size göstereceğim yöntemler kolay olmayacak.Fakat sırtınızda taş ta taşımayacaksınız.Yalnızca emek vereceksiniz.
Evden gelir elde etmek istiyorsanız bu işin ilk aşaması ve olmazsa olmazı,öğrendiğini uygulamaktır.
Yani sadece okumakla kalırsanız hiç bir zaman para kazanamazsınız.
Mesela bisiklet kullanmayı yeni öğrenmeye başladığınız zaman hemen sürebildiniz mi?
Bisiklete binmek ilk olarak ve ilk deneyişte çok zor görünür.Fakat deneme yaparak aslında ne kadar kolay olduğunu anlarsınız.
Yani birisi  size sadece o bisikletin nasıl sürüldüğünü anlatsaydı ve hiç siz sürmeseydiniz o bisikleti sürmeyi öğrenebilir miydiniz ? Aslında aynı durum burada da geçerli ben sadece size nasıl yapılacağını anlatabilirim. Harekete geçmek size kalmış…

Risk unsuru içermeyen
Ürün alma,depolama gibi maliyetlerin olmadığı
Evinizde çalışarak yapabileceğiniz
Çalışma saatlerine sizin karar verebileceğiniz
En mantıklı iş ” Evde internetten çalışarak para kazanmak’tır”
Evde İnternetten para kazanmanın en iyi 3 yolunu sizlerle paylaşacağım.Bu üç yöntemden hangisi sizin için uygunsa hemen öğrenerek ve uygulayarak evden para kazanmaya başlayabiliriz.Diğer iki yönteme geçmeden önce,internetten evden para kazanma yolları konusunda Anket doldur para kazan sektörüyle ilgili Şuradaki yazımı ve Videoyu İzleyerek Devam Edelim...

3 Aralık 2012 Pazartesi

Evden satış yapmak istiyorum

Evden satış yapmak
Evden satış yaparak para kazanmak
Evden satış yapmak istiyorum diyerek bir arayış içine girdiyseniz, hemen elinizin altındaki fırsatları görmeye başlayacağınızı söyleyebilirim.

Değişik güzel şeyler üretmek gibi bir yeteneğiniz varsa, evinize ciddi bir gelir getirmek için bu ürünlerinizi internet üzerinden satışını yapabilirsiniz.
Ev yapımı ürünlerin trendi günümüzde gittikçe artıyor. Ayrıca internette bu tür ürünlerin satıldığı bir sürü pazar bulunuyor.

Fakat bu tarz sitelerde satış yapmak neredeyse bir sanat.Çünkü bu sitelerde başarılı olmak için oldukça uzun bir çalışma ve planlama gerekmekte. Sizin ürettiğiniz el işi ürünleriniz zaten tam zamanlı bir iş gibi tüm zamanınızı alsa da, satış işlemleri için de vaktinizin çoğunu ayırmanız gerekecektir. Sizlere başlamadan önce bazı yardımcı fikirler sunmak istiyorum.
Evden satış yapmak günümüzde artık hayal değil.Hele hele internetin yaygınlaştığı bu günümüzde pekçok ev hanımının internetten evden satış yaparak güzel paralar kazandığını biliyor muydunuz?
Peki evde ne satarak para kazanabiliriz?
Merak etmeyin size katolok işini tavsiye etmeyeceğim.Bilenler bilir belki pek çoğunuz katolok işi yapmışsınızdır.Yani üye bul, katolok tanıt gibi ele avuca hiçbir şey geçmeyen network marketing sistemi gibi kandırmaca işleri pek çoğumuz tecrübe etmiştir.
Benim size bir evin kolaylıkla geçimini sağlamak ya da ek gelir elde etmek için altın bir bilezik niteliğinde bir evden satış yapma tekniğini tanıtacağım.
Peki nedir bu evden satış yapma tekniği?
Aslında sorunun cevabı çok basit.Birçok kişinin böyle bir kazançtan haberi dahi yok?Haberi olanların ise bir kısmının buna inanası gelmiyor.Kalan diğer bir kısımının ise, nereden başlayacağı konusunda yardıma ihtiyacı var.İşte bu evden satış yapma tekniğini sizlerle paylaşmak istedim.

Bu işi kimler yapabilir?


·  Ek iş yapmak isteyenler
·  Emekliler için.
·  Ev hanımları için.
·  İnternetten para kazanmak isteyenler
·  Önyargısız ve kazanmayı gerçekten isteyenler
·  Günde ortalama 2 saatini internet başında geçirecekler için.
·  Evinde bilgisayarı ve interneti olanlar
Ayrıntılı bilgi için sizi bu işin uzmanına yönlendirmek istiyorum.Detaylı bilgi için buraya tıklayın


1 Aralık 2012 Cumartesi

Anket Doldur Para Kazan


Evden anket doldur para kazan.

Anket doldurarak para kazanılır mı?
Evet hanımlar evde anket doldurarak para kazanılır.Benim ençok sevdiğim ve evde yaptığım iş,anket işi.
Çünkü hem kolay hemde riski yok.Tabiki kazancıda ona göre.Yani öyle ahım şahım bir para kazanılmıyor ama evde 300 - 700 tl bir ek gelir oluyor.Yani neticede sırtımızda taş taşımıyoruz.Evde oturduğun yerde e-postana gelen anketleri dolduruyoruz ve gönderiyoruz.Hepsi bu.
Peki nasıl oluyor bu anket doldur para kazan işi dediğinizi duyar gibiyim:)

anket doldur para kazan
Anket doldurarak para kazanma
Şöyle ki;Pek çok büyük firma piyasaya çıkan yada çıkaracağı yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmakta ve bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.
İnternet üzerinde pekçok anket araştırma firması bulunmaktadır. Bu sitelerde büyük firmaların kendilerine verdiği anketleri kendilerine üye olan insanlara gönderiyorlar.
Anket şirketleri büyük firmalardan aldıkları bu anketleri size doldurtarak hem kendileri para kazanıyorlar hem de size para kazandırıyorlar.
Mesela bir telefon firması piyasaya yeni çıkaracağı bir modelle alakalı anket yaptırmak istiyor. Bu anketi 22-35 yaş arasında bilgisayarı olan ve en son 3 sene önce yeni bir telefon alan 50.000 kişinin doldurmasını istiyor.
İşte bu bilgileri anket firmalarından birisine veriyor. Anket araştırma firmalarıda kendisine kayıtlı olan ve bu özelliklerle uyuşan tüm üyelerine (yani bizlere) mail aracılığı ile bu anketi gönderiyor.

Telefon firması ankete katılacak kişi başına 25$ bu firmaya ödeme yapıyor. Firmada üyelerine bu anket için 20$ ödeme yapıyor. Hem kendisi ankete katılan her bir üye başına 5$ kazanıyor hem de üyelerine 20$ para kazandırıyor.

Anket doldur para kazan işi yapabilmeniz için bir internet bağlantısı ve e-posta adresinizin olması sizin için yeterli. Sırayla pek çok anket firmasına basit formlar vasıtasıyla kayıt oluyorsunuz.Burada önemli olan ödeme yapan anket firmalarına kayıt olmanız. Kayıt olacağınız bu firmaları kendiniz internetten bulabileceğiniz gibi hazır listelerden de yararlanabilirsiniz. Bu konu üzerine hazırlanmış eğitimler bulunmaktadır.


Benim kullandığım Anket Listesi Eğitim Paketidir.Bu pakette hem yüzlerce güvenilir anket firmalarının listesi bulunuyor hemde bu işe nasıl başlayacağınızı ve nasıl yapacağınızı adım adım görsel olarak açıklıyor.
Neden Anket Listesi?
Anket Listesi Eğitim Paketi içerisinde 89 sayfalık bir eğitim bulunmakta. Eğitim sayesinde anket doldurarak evden para kazanabilmeniz için gerekli olan tüm bilgilere sahip oluyorsunuz ve eğitimin yanında sizlere 4 tane hediye veriliyor.

Sonuç olarak evden para kazanmaya hemen başlıyorsunuz ve kazandığınız paraları gönlünüzce harcayabilirsiniz.
Anket Doldur Para Kazan Eğitim Paketine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...