7 Ocak 2013 Pazartesi

Evde Anket Doldurarak Para Kazanma

Anket doldur para kazan
Evde Anket Doldurarak Para Kazanma

Evde anket doldurarak para kazanma.
Evden para kazanma yolları arasında ençok tercih edilen ve birinci yöntemi hiç şüpesiz ki internetten evde anket doldurarak para kazanmaktır.

Yaptığım bir ankete göre ev hanımları evde para kazanmak için ençok evde anket doldurarak para kazanma yöntemini tercih ediyor.

Pekçok firma ürün veya hizmetleri için kamuoyu araştırması yapma ihtiyacı duyar.Müşterilerine en iyi ürünü yaratmak ve iyi pazar payını oluşturmak adına büyük firmalar piyasa araştırması yaparlar.

Müşteri memnuniyeti büyük firmaların en önemli odak noktalarından biridir çünkü firma müşteriyi ne kadar memnun ederse o kadar çok alıcısı bulur ve o kadar büyük pazar payı yaratır.Bunun sonucunda firmalar gelişen teknolojiyi kullanıp bu araştırmayı internetten, online anketörler vasıtasıyla yapmaktadır.

Sizde bu fısatı değerlendirmek ve evden anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bu şirketlerin listesine güvenilir bir kaynaktan ulaşıp anket doldurup para kazanmaya başlamak olacaktır.

Yapacağınız işlemse,evde bilgisayarın başında oturarak mail adresinize gelen anketleri doldurmak ve doldurduğunuz anketleri bir tıkla geri göndermek.
Zor mu sizce?
Elbette kolay.Fakat her kolay iş gibi bununda kazancı çok yüksek değil.Ayda 300 ila 700 tl arasında bir gelir elde edersiniz.
Aslına bakarsanız evde oturarak bir iki saatte hiçte bi fena rakam değil bu.Asgari ücretin 750 tl olduğunu düşünürseniz onun yanında öpte başına koy :)

Peki Evde anket doldurma işine nasıl başlayabilirim?

Evde sadece ayıracağınız kısa bir süre içerisinde evde anket doldurarak para kazanabilirsiniz?
Evde anket doldurarak para kazanma işine başlamak için ilk yapmanız gereken şey,anket doldurtan firmalara kayıt yaptırmak yani üye olmak.
Bu firmalara üye olduktan sonra sizin e-mail adresinize anketler gelmeye başlıyor.

Fakat her anket firması doldurduğunuz ankete bazı bahaneler uydurarak paranızı ödemeyebiliyor.Bunun için garantili ödeme yapan anket firmalarına üye olmalısınız.Anket doldurtan ve ödeme yapan anket firmalarının listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Şunu hemen söyleyelim anket firmalarının listesine 47 tl ye sahip oluyorsunuz.Bu listedeki firmalara üye olup hemen mail adreslerinize gönderilen anketleri dolduruyorsunuz.Tabi bunu nasıl yapacağınızı,tüm firmaların listesini ve bu anket işine nasıl başlayacağınızıda anket listesi adım adım anlatıyor.

Evde anket doldurarak para kazanma işini özellikle ev hanımları daha çok tercih etmekte.Çünkü ev hanımları evden nasıl para kazanır diye düşünme telaşından da kurtulmuş oluyoruz.Hemde sabit bir işe sahip oluyoruz hemde evde para kazanmanın tadını çıkarıyoruz :)
Sonuç olarak Anket doldurarak kazandığınız paranın banka hesabınıza aktarıldığını görmek sizede büyük mutluluk verecek.


83 yorum:

  1. sema23:53

    Çocuklar okuyor, beyim bütün gün çalışıyor ama şartlar malum, bende bir ucundan tutmalıyım işlerin. Çocuklar nasılsa bütün gün okulda, kadın programlarını izlemekten de bıktım, potansiyelimi değerlendirmek istiyorum.Sizin yazılarınız çok bilgilendirici teşekkürler.bende anket listesi alıp bu işe başlıycam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız14:04

      sema hanım anket listesini aldınızmı?aldıysanız bir faydasını gördünüzmü bilgilendirirseniz sevinirım.

      Sil
  2. Neşe23:08

    ben herhangi bi eğitim seti almadan baslangıç yapmak istiyorum mümkünmü

    YanıtlaSil
  3. ilk başlangıç için hangini almamız gerekli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarda önerdiğim iki üründen herhangi birini almanız yeterli.

      Sil
    2. nazmiye08:16

      hale ben 47 tl olanı aldım.

      Sil
    3. Slmlar Nazmiye hanim anket işini yapiyormusunuz kazançlı bir iş mi öneriyor musunuz.

      Sil
    4. bu paketlerden herhangi birini almak şartmı

      Sil
  4. Adsız07:26

    bu iş için neler gerekli nasıl oluyor güvenilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette güvenli binlerce kişi bu yolla evde para kazanıyor.Anket doldurma işi yapmak için ilk olarak http://www.anketlistesi.com sitesine başvurarak anket listesi eğitim paketi alıyorsunuz ve mail adresinize gelecek olan anketleri dolduruyorsunuz.Kazançlarınızı nasıl alacağınızı ve bu işe nasıl başlayacağınızı,200 den fazla anket firmasını ve bu firmalara nasıl üye olacağınızı bu pakette adım adım gösteriliyor.

      Sil
  5. sevim05:20

    Benim ilk kazancım bu ay hesabıma yattı çok mutluyum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi tebrik ederim sevim hanım bol kazançlar.

      Sil
  6. Adsız02:50

    merhabalar ben de anket işi yapmak istiyorum ama terettütlerim var bilgilendirirseniz çok sevinirim. Paramızı almama gibi bir durum varmı? bu insanlara bilgilerimizi veriyoruz bi sorun çıkarmı? bu riskleri varmı varsa nelerdir anlatırmısınız lütfen. şimdiden teşekkürler cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  7. okay00:37

    hemen nasıl başlıyabiliriz anket doldurmaya

    YanıtlaSil
  8. emine11:45

    Merhaba bende bu isi yapmak istiyorum yardimci olabilirmisiniz

    YanıtlaSil
  9. Adsız15:19

    NASIL HESABA YATIYOR HANGİ HESABA YATACAK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamer03:51

      Kazandığınız paraları almanız için Pypal hesabı açmanızı öneririm.

      Sil
  10. Adsız02:14

    Merhabalar bu isi denemek istiyorum ama lakin hak ettim ucreti alamadim takdirde şikayetci olma hakkim varmidir

    YanıtlaSil
  11. Anket seti alacak durumum yok almadan olurmu

    YanıtlaSil
  12. seval01:44

    Bu işi iyi yapmayı istiyorum.Para kazanmam gerekiyor.

    YanıtlaSil
  13. Adsız05:40

    Bende anket doldurma isine girmek istiyorum, ama seti alamm, almadan olurmu?


    YanıtlaSil
  14. adsiz14:43

    Bende bu isi yapmak istiyorum ama bilgisayar ı az biliyorum yapabilirmiyim anket setini kapıdan peşin ö ödeyerek alabilirmiyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket işi yapmak için bu yorumu yapacak kadar bilgisayar bilmeniz bile yeterli :)
      Mail adresinize gelen anketleri tıklayarak dolduruyorsunuz ve bir tıkla geri gönderiyorsun hepsi bu.Kazandığın parayıda ister banka hesabına, istersen çek olarak alabilirsin.
      Ayrıca anket listesi seti bir e-kitap şeklinde olduğu için bilgisayarına indirerek kullanabilirsin.

      Sil
  15. Ben az önce satın aldım gelişmeleri paylaşacağım

    YanıtlaSil
  16. efendim merhabalar bende bu konu ile ilgili çalışmak isterim sizinle lütfen bana ulaşırmısınız size ulaşabileceğim bir iletişim adresi bulamıyorum bu sitede, saygılarımla iyi çalışmalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba serap hanım, iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.Anket işi ile ilgili merak ettiklerinizi sık sorulan sorular bölümüne bakınız

      Sil
  17. mrhb.lar ben . E-kitabınızı istiyorum gnderirmisiniz internet üzerinden

    YanıtlaSil
  18. mrhb.lar ben . E-kitabınızı istiyorum gnderirmisiniz internet üzerinden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba fatma hanım, Anket listesi e-kitabına internet üzerinden E-kitabın resmi sitesinden Buraya tıklayarak bilgisayarına kolayca indirebilirsin>>

      Sil
  19. merhaba benim aklıma takılan sadece anket doldurarak bu parayı kazanmak. ne kadar güvenli bu iş? eğer mantıklı bi açıklama alabilirsem gercekten çok ihtiyacım var ve ben bu işi yapmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saniye02:43

      seval bende evde anket dolduruyorum.sana bu işe başladığım sitenin linkini veriyorum yüzde yüz güvenli bir site http://www.anketkazanclari.com/

      Sil
  20. elif00:58

    mrb bende bu anket doldurma işine katılmak istiyorum bi yönden cesaret edemiyorum ya yapamazsam diye kayıt olduktan sonra yapmak zorunlumu bide e kitap diye bişeyden bahsediyorsunuz onu almak zorunlumu eger alınırsada nasıl ödemesi yapılıyor son kez anket doldurmaya başlandı diyelim aylıkmı ödeme yapılıyor ödemeler nereye nasıl yapılıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.anket firmalarına ücretsiz kayıt oluyorsunuz.Bu firmalardan gelen anketleri doldurursanız,anket başına belli bir oranda ücret alıyorsunuz.Herhangi bir zorunluluğunuz yok istemezseniz yada ücreti az bulursanız doldurma mecburiyetiniz yok.
      Size önerdiğimiz e-kitapta güvenli ödeme yapan anket firmalarının listesi bulunuyor.ayrıca bu işi nasıl yapacağınızı ve paranızı ne şekilde alacağınız hepsi bu e-kitapta resimli olarak adım adım veriliyor.

      Sil
  21. Adsız16:42

    yurt disindanda katilma imkanimiz varmi acaba , bir yasinda bir oglum var ve ona baktigim icin calisamiyorum ,zamanimda cok oldugu icin degerlendirmek istiyorum ,yurt disinda olmak sorun teskil edermi yada Kabul edilirmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünyanın neresinde olursanız olun farketmez,anket doldurarak para kazanabilirsiz.

      Sil
  22. Merhaba,
    Yanlış anlamadıysam 200 şirket listesi geliyor sürekli bu 200 şirketin anketimi yapılıyor yoksa 200 şirketten sonra bizim mi anket doldurulacak şirket bulmamız gerekiyor? Eğer bizim bulmamız gerekiyorsa 200 anketten sonra birdaha nasıl anket için şirket bulucaz? Kolay gelsin ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. e-kitapta size 200 kadar anket şirketi veriliyor siz bu şirketlere üye oluyorsunuz ve bu şirketler size sürekli olarak anketler gönderiyorlar.Sizde bu anketleri dolduruyorsunuz ve anket başına ücret alıyorsunuz.Yani ne kadar ekmek o kadar köfte.Gelen anketleri doldurursan para kazanırsın doldurmazsan kazanamazsın herhangi bir mecburiyetin yok.
      Ayrıca diğer anket şirketlerini nasıl bulacağınız da size resimli olarak öğretiliyor e-kitapta.Fakat benim önerim 20-30 tane anket firmasına üye olsanız bile size ayda 500-600 lira kazandırır zaten.Mesela bir şirketin gönderdiği örnek bir anketi buraya tıklayarak inceleyebilirsin.

      Sil
  23. BENDE BU İŞİ YAPMAK İSTİYORUM YANLIZ KAZANDIĞIMIZ PARALAR IN PTT HESABIMA YATIRILMASI MÜMKÜN DEĞİL Mİ KREDİ KARTI OLMASI ŞARTMI BEN KART KULLANMIYORUM

    YanıtlaSil
  24. deniz11:35

    evde anket doldurma işini bende yapmak istiyorum fakat kart olması şartmı kazandığım paralar ptt hesabıma gönderilse olmaz mı ben kart kullanmıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paypal hesabınıza veya adresinize çek olarak alabilirsiniz.Detaylı ödeme bilgilerini buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

      Sil
  25. Bende evde anket doldurma işi yapmak istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  26. Merhaba bende evde anket doldurmak istiyorum. Yardimci olurmusunuz.

    YanıtlaSil
  27. ayça02:25


    Merhaba anket doldurmak istiyorum lutfen donus yapin cok ihtitacim var

    YanıtlaSil
  28. Acil ise ihtiyacim var elim cok hizlidir hemen geri donetseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  29. bende anket ısı ıstıyorum

    YanıtlaSil
  30. Adsız12:10

    Bende bu isi istiyorum ama korkuyorum cok guvenmek istiyorum

    YanıtlaSil
  31. yapmak istiyorum bana donus yaparsanız sevinirimAynur bende evde anket doldurma isi

    YanıtlaSil
  32. Ben Aynur anket işi yapmak istiyor emekliyim beni bilgilendirmesi çok sevinirim

    YanıtlaSil
  33. Merhaba bende bu işi yapmak istiyorum afyonda da var mı bu firmalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merve hanım yukardaki yazıyı dikkatlice okuyunuz.Anket işine nasıl başlayacağınızı ve anket firmalarına nasıl ulaşacağınızı burada açıkladım> http://evhanimlarinaisimkanlari.blogspot.com.tr/2013/01/anket-doldurarak-nasl-para-kazanlr.html

      Sil
  34. Merhaba ben bu isi yapmak istiyorum ama daha sonrasinda birakmak gibi bi durum oldugunda sıkıntı olmaz demi. Evde bos duruyorum bi gelirim de yok ankarada yasiyorum yapabilir miyim bilmiyorum yanitlarsaniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu işi yapmak için herhangi bir taahhüt vermiyorsunuz elif hanım.İstediğiniz zaman yaparsınız,istemezseniz yapmazsınız.Yani gelen anketleri doldurma mecburiyetiniz yok.Doldurursanız para kazanırsınız,doldurmazsanız herhangi bir ücret alamazsınız.Olay bu kadar basit.

      Sil
  35. Merhaba kocaeli gebzeden yaziyorum bende evimde bu isi yapmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim tskler

    YanıtlaSil
  36. Merhaba kocaeli gebzeden yaziyorum bende anket isi yapmak istiyorum yardimci olurmusunuz tskler

    YanıtlaSil
  37. Adsız16:12

    Bu anket doldurma işlem de bize maddi zarrari yok degilmi.?bende bu işi yapmak isterim evde işe ihtiyacim var..

    YanıtlaSil
  38. Adsız06:31

    lütfen banada yardimci olun bende yapmak istiyorum acayip zor durumdayim biseyler yapmam lazim hemde acil lutfen irtibat kuralim rica ediyorum

    YanıtlaSil
  39. bende evde anket doldurarak para kazanmak istiyorum ciddi olararak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedim07:38

      Arkadaşlar ben bu işi ek gelir olarak yapıyorum.
      Ücret Karşılığı Anketler Tarafından teklif edilen internet anketleri, ufak tutarları, bazen de ilginç hediyeleri biriktirmenin cazip yoludur. Mesele çok basittir. Anketler doldurularak ne kadar kazanılabilir? Potansiyel kazancınız aldığınız anketlerin sayısına, tipine ve uzunluğuna bağlıdır. Alınan anketlerin tipi ve gönderilme sıklığı, araştırmayı yaptıran şirketin ihtiyaçlarına bağlıdır. Şirketlerin halen yürüttükleri kampanyaya bağlı olarak bir ay daha fazla anket alabilirsiniz, sonraki ayda ise gelen anket sayısı azalabilir. Standart anket 2 – 30 dakikanızı alır, anketi doldurarak ise 0.50 – 10 dolar, bazen daha fazla da kazanabilirsiniz. Bazı durumlarda para yerine ufak hediye veya kıymetli ödül çekilişine katılma hakkını kazanabilirsiniz... E-kitap almadan güçlü ve ödeme yapan firmalara ulaşamazsınız.ufak bir ücret karşılığında bir e-kitap alarak bu işe başlayabilirsiniz.Merak etmeyin kitaba verdiğiniz para boşa gitmez 3-5 ankette fazlası ile amaorti edersiniz.
      Ayrıca yemek yapmak için bile yemek kitaplarna para veriyoruzda devamlı para kazanacağımız şeye niye hesabını yapıyor bu insanlar anlamadım.Neyse siize önerim bu sitedeki anket şirketleri ile çalışmanız sitenin linki:Anket Listesi Dijital Eğitim Kitabı http://www.anketlistesi.com herkese bol kazançlar.Şu anda mailime 2 anket daha geldi onları dolduracağım.hoşçakalın

      Sil
  40. evde anket doldurup para kazanmak istemisiniz diyorsunuz ama hiş icrarat yo

    YanıtlaSil
  41. Bu seti alamicam.sirketlere baska nasil ulasabilirim

    YanıtlaSil
  42. Adsız04:17

    Herhangi bir üyelik ücreti alıyorlar mi bu sitelere üye olduğumuzda ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaptaki verilen firmalara ve sitelere üye olmak ücretsiz.Sadece anket işini yapmak için alacağınız e-kitap ücretli

      Sil
  43. Bende bu digital eğitim kitabını almak istiyorum ama bilgisayarım yok ceb telefonuna indirebilirmiyim anketleri de telefon dan doldurabilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bilgisayar dışında tablet ve cep telefonunuza da indirerek anketleri doldurabilirsiniz.

      Sil
  44. merhaba bende anket doldurmak istiyorum ama eğitim setlerinden herhangi birini alacak durumum yok almasam olmazmı acaba lütfen yardımcı olun rica ediyorum sizden haber bekliyorum şimdiden cok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  45. lütfen cok ihtiyacım var rica ediyorum olumlu yada olumsuz bir cvp verin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dilek03:05

      ya güzelim ilk başta bende senin gibi düşünmüştüm,fakat anketler gelmeye başlayınca kitaba verdiğin parayı 3-5 ankette bile fazlasıyla amorti edersin.Ondan sonra zaten her ay gelsin paracıklar :)

      Sil
  46. Telefona bu kitapcık yükleniyor mu pc yok da:((

    YanıtlaSil
  47. Telefona indire biliyor muyuz pc yokda:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet akıllı telefona indirebilirsin

      Sil
    2. nurhan00:57

      Evet bende cep telefonumdan yapıyorum anket işini

      Sil
  48. Kredi karti olmadan odeme yapamazmiyiz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kredi kartınız yoksa havale ile ödeme yapabilirsiniz.

      -Bunun için buraya tıklayarak anket listesi sitesine gidin.

      -"Şimdi sahip ol" yazan yere tıklayın ve ödeme sayfasında "Havale ile ödemek istiyorum" seçeneğine tıklayın.

      -Gerekli bilgileri girince size bir sipariş numarası verilir.O numara ile oradaki belirten bankadan havale yaptığınızda kitabı indireceğiniz Link e-mail adresinize gelir.

      -Gelen linke tıkladığınızda saniyeler içinde kitap otomatik olarak iner.

      Not:Bilgileri girerken e-mail adresinizi doğru yazdığınızdan emin olun.Çünkü kitabı indireceğiniz link,verdiğiniz e-mail adresine gönderilir.

      Sil
  49. Merhaba bende anket doldurarak ek kazanç elte etmek istiyorum nasıl başlayabilirim

    YanıtlaSil
  50. Iyi gunler ben bu isi yapmak istiyorum ama kitap alcak durumum yok almadan olmazmi rica etsem yardimci olurmusunuz lutfen

    YanıtlaSil
  51. Dilara04:38

    Mbr cayirova dan yaziyorum anket isi icin yardimci olursaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  52. Gerçekten böyle is varmı kitapi almak istemiyorum diyelim zorunlumu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket işi yaparak para kazanabilmeniz için kitabı satın almak zorunda değilsiniz. Kendiniz firmaları araştırıp bulup kayıt olabilirsiniz. Biz üç yıldır bu işi yapıyoruz ve bu işle ilgili bilgi birikimimize dayanarak Anket Listesi Eğitim Paketi e-kitabı sizlere öneriyoruz..

      Sil
  53. Adsız14:23

    Bende yapmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum

    YanıtlaSil
  54. Bende isterim .Ev hanımıyım eşim ve ben çalışmıyoruz

    YanıtlaSil
  55. Bu işi bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...