24 Nisan 2016 Pazar

İnternetten kazanmak


Online para kazanmanın düzenli ve yasal yolu hiç şüpesiz ki internetten kazanmak.
Neye ihtiyaciniz olursa olsun bir kaç basit adımda internetten kazanmak oldukca eğlenceli ve kolay bir iş.İsteyen herkes bu işe başlayabilir.
İnternetten kazanmak için herhangi bir ingilizce ve çok iyi derecede bilgisayar bilmenize gerek yok.Sadece doğru adımlar atarak ne yapmanız gerektiğini bilmeniz yeterli.

İnternetten kazanmanın en güzel tarafı ise bu işi herhangi bir boş zamanınızda yapabilecek olmanızdır. Yani internetten kazanmak için günde bir kaç saatinizi ayırarak para kazanabilirsiniz.
İnterneti olan hekesin bu işe inanması ile birlikte emek harcayarak çalıştığınız takdirde ilk önceleri ek iş olarak paşladığınız internetten kazanma işi temel mesleğiniz bile olabilir.

İnternetten ayda 1000 tl de kazanabilirsiniz 10,ooo tl de.Bu kazanç sizin internetten kazanmak için sarfettiğiniz emekle doğru orantılıdır.
Ben bu işe ilk başladığımda 15 günlük kazancım 106 liraydı.Bu kazandığım parayı hiç unutamıyorum.Hatta ekran görüntüsünü bile kaydetmiştim.İşte



evde işMayıs 1.Dönem (01.05.2011<=tarih<18.05.2011)
 Mayıs 1.Dönem (05.01.2011<=tarih<18.05.2012)
Bu döneme ait ödemeler 18.03.2012 tarihinde başlar(3 iş günü). Net tutar 50 TL ve üzeri ise ödeme yapılacaktır.
ToplamStopaj KesintisiNet
Dönem Satış Ortaklığı Toplamı132.54 TL26.51 TL106.03 TL
Dönem Toplamı132.54 TL26.51 TL106.03 TL
Dönem Ödenen Toplam132.54 TL26.51 TL106.03 TL
Önceki Dönemden Devreden Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Dönem Ödemesi Gelen/Devredicek Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Adınıza Devlete Ödenen Gelir vergisinin Faturasını Görmek için TIKLAYINIZ


Bu gün çok daha fazla kazanıyorum ve bu kazancım hergün artarak devam ediyor buda son 6 aylık kazancımın toplamı

evde internetten para kazanma yollarıKomisyon Bilgileri Toplam Satış Raporu (2016)

Komisyon Bilgileri Toplam Satış Raporu (2016) - TL - (Stopaj kesintisi hariç)
Toplam
Devreden Bakiye0.00 TL
Satış Ortaklığı Komisyon Toplamı5658.83 TL
Komisyon Toplamı5658.83 TL
Ödenen Toplam4926.44 TL
Kalan Toplam Bakiye732.40 TL

İnternetten kazanmanın pek çok yolu var.Fakat bu yöntemlerin arsında ençok ve en etkili şekilde para kazanacağınız 2 tane yöntemi sizlerle paylaşacağım.

1-Satış ortaklığı yaparak internetten kazanmak

İnternetten kazanmanın 1. yolu en çok kazandıran ve güvenli yolu satış ortaklığı sistemidir.
Bu yolla yani satış ortaklığı ile hiç kimseye muhtaç olmadan ve riske girmeden internetten kazanırsınız.

Satış ortaklığında herhangi bir sermayeniz olmadan bazı firmaların ürünlerine aracılık ederek belli bir komisyon kazanırsınız.Bu işin güzel tarafı ise alıcı ile görüşmezsiniz ve muhattp olmazsınız.
Bu iş size verilen özel bir linkleme aracılığı ile olur.

Bu iş aslında biraz detaylı ama bu işi öğrendiğinizde inanın bana kazancınızın bir sınırı yok...
Bu iş öğrenmek ve internetten kazanmak için Goomass eğitim setini incelemelisiniz.

Bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi Evden çalışarak para kazanmanın en etkili ve güvenli yolu adlı makalede verildi.

İnternetten kazanmanın bir diğer ve en kolay yolunu öğrenmek için İnternetten kazanmak için 2. yol adlı makaleyi okuyunuz.


GooMass ÜCRETSİZ
İnternetten Para Kazanma Kursu



İnternetten kazanmak ile ilgili aramalar; internetten kazanma,internetten kazanma yolları, internetten kazanmanın yolları,internetten kazanın, internetten kazanç

19 Nisan 2016 Salı

Ek iş olarak ne yapabilirim?

ek iş yapmak istiyorum, ek iş,ek para,ek iş önerileri,evde ek iş ne yapabilirim
2017 Evde ek iş fikirleri
Ek iş olarak ne yapabilirim-Evde ek iş olarak yapacağınız en kazançlı 2 yöntem var.Evde ek iş imkanı için okumaya devam edin.
Merhaba hanımlar,çoktan beridir sizlerle paylaşımda bulunamadım biliyorum.Gerek işlerimin yoğunluğundan gerekse malumunuz ev hayatı çocuklar derken, zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile olamıyoruz bazen...


Pekçok kişi halen evde ek iş olarak ne yapabilirim? diyerek e-mail veya yorumlarında soru sorarak bir arayış içinde...Bildiğiniz gibi ev hanımlarına evde iş imkanı adlı bir facebook sayfamız bulunuyor.Bu sayfadanda çok soru gelince bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.


Şimdi gelelim evde ek iş olarak ne yapabilirim? sorusuna...

Hanımlar bildiğiniz gibi önceki yazılarımda da bahsettim gibi eskiden, evde iş olarak,evde kına paketleme işi olsun yada davetiye katlama işi gibi işler yaparak para kazanıyordu ev hanımları...

Fakat günümüzde bu işlerin büyük çoğunluğunu otomatik makinalar yapıyor.Dolayısı ile bu işler eskisi gibi kazandırmıyor.Üstelik çok emek ve zaman harcıyorduk bu işleri yaparken.Şimdi ise zaman değişti artık sadece bize yani kişiye ve insan bilgisine ihtiyaç olan evde yapılabilecek işler var.Ve bu işler hem daha kolay hemde kazancı daha çok.

Peki evde ek iş olarak yapabileceğimiz işler neler? dediğinizi duyar gibiyim.
Bloğumu takip eden ziyaretcilerimiz bu işlerden az çok haberleri vardır sanırım.Bilmeyenler için tekrar açıklayım;

evde ek iş ne yapabilirim,ek iş,evde ek iş imkanıEvde ek iş olarak yapılabilecek en iyi 2 yöntem bulunuyor;Bunlardan ilki ve ençok tercih edilen yöntem evde anketörlük işi...Bu işi pekçok kişi ek iş olarak yapıyor.Özellikle ev hanımları ve öğrenciler daha çok tercih ediyor.

Çünkü evde oturarak para kazanıyorsunuz ve mevcut işinizin yanında ek iş olarakta yapabiliyorsunuz. Anket doldurarak para kazanma işini, evde bilgisayarınızın başında yapıyorsunuz ve e-mail adresinize gönderilen anketleri dolduruyorsunuz.
Doldurduğunuz anket başına ücret alıyorsunuz.İster ek iş yada ek gelir olarak yapabilirsiniz.Bu iş hakkında daha detaylı bilgiyi Anket doldur para kazan başlığı altında verdim,oradan detaylı bilgiyi edinebilirsiniz.

"Ek iş olarak ne yapabilirim" sorusuna vereceğimiz ikinci cevap ise yine bilgisayarın başında yapabileceğiniz bir iş olan Makale yazarak para kazanma işidir.
Evet yazı yazarak para kazanma işinden bahsediyorum.Bu işide pekçok kişi ek iş olarak yapıyor ki buna bende dahil.Yani bende ek iş olarak evde hem anket dolduruyorum hemde makale yazarak para kazanıyorum.

Makale yazarak para kazanma işide gerçekten çok kolay ve zevkli bir iş.Bu iştende iki şekilde para kazanıyorsunuz.İster 300-500 kelime makale yazın ve makale başına ücret alın.İstersenizde yazdığınız makele okundukça para kazanın...

Evde, işe giderken,yada herhangi bir boş zamanınızda bilgisayarınızdan tabletinizden yada cep telefonunuzdan bile 10-15 dakikada bir kaç makale yazarak ek gelir yapabilirsiniz.
Bu iş ile ilgili detaylı bilgiyide Makale yazarak para kazanmak adlı yazımda dataylıca açıkladım.İlgilenenler bakabilirler.

Evet sevgili hanımlar evde ek iş olarak ne yapabilirim? sorunuza cevap vermeye çalıştım.Bu işleri ister ek iş olarak istersenizde evde el harçlığınızı çıkarmak ve eşinize destek olmak içinde yapabilirsiniz.
Evde internetin başında facebook'ta twitter'da boşa zaman geçirmektense aile bütçesine katkıda bulunabilirsiniz.
Bu arada yukarıda sağ tarafta bulunan facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın :) 
Bir başka yazımda görüşmek üzere hoşçakalın!



Gelen aramalar;
ek iş yapmak istiyorum,bilgisayar başında iş imkanı,evlere ek iş,acil ek iş 2017,ek para,evde iş fikirleri,ev kadınlarına iş imkanı,ek iş önerileri,bayanlara ek iş,evde iş yapma,evde ek iş ne yapabilirim,eve iş arıyorum,yapılabilecek ek işler,evde iş arıyorum.
evden ek gelir
ekstra gelir
ek iş fırsatı
akşam ek iş



6 Nisan 2016 Çarşamba

Evden Yapılabilecek İşler

evde yapılabilecek işler,evden yapılabilecek işler
Evde yapılan işler
Evde yapılabilecek işler mi arıyorsunuz? Evde oturarak para kazanmak isteyenler; en kolay ve kazançlı evde yapılabilecek ek işler burada!
Yeniden merhaba.Uzun bir aradan sonra evde yapılabilecek işler adlı yazımla sizlerle beraberiz.
Evet sevgili hanımlar hepimizin ortak sorunudur evde ek iş yapmak ve para kazanmak...

Günümüzde ihtiyaçlarımız artığından dolayı artık herkes bir ek iş arayışında doğal olarak.Kimimiz aile bütçesine katkı olsun diye kimimizde boş zamanlarımız değerlendirmek için evden yapılabilecek işler arayışına gireriz.

İşte bu yazımızda sizlere en iyi ve kazançlı evden yapılabilecek işler nedir ? ondan bahsedeceğim.

Bildiğiniz gibi hakkımda bölümünde bahsettiğim ve benimde bu yöntemlerle evde para kazandığım yöntemleri sizlerle paylaştığımı söylemiştim.
Günümüzde herkesin evinde bir bilgisayar ve internet mevcut.Dolayısı ile binlerce ev hanımı interneti kullanarak para kazanıyoruz.Hemde evde kolay bir şekilde.Nasıl mı?

Şimdi evde yapılabilecek en iyi 2 yöntem nedir ?ona bakalım;


Birinci yöntem evde anket doldur para kazan yöntemidir.Bu iş evde mail adreslerinize gelen anketleri doldurmaktan ibarettir.İlk önce anket firmalarına kayıt olursunuz ve bu firmalar sizin mail adresinize dolduracağınız anketleri gönderirler sizde doldurduğunuz anketleri bir tıkla tekrar gönderirsiniz ve doldurduğunuz anket başına para kazanırsınız.Bu işle ortalama olarak ayda 200 ila 700 tl para kazanabilirsiniz.
Bu işe nasıl başlayacağınızı ve nasıl yapacağınızı Anket doldur para kazan adlı yazımızdan detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz.

Evde yapılabilecek işler den 2.si ise evde yazı yazarak para kazanma yöntemidir.Bu iş ise evde yazı yazarak para kazanıyorsunuz.Buda kolay bir iş fakat her kolay iş gibi kazancıda düşük.Bu işlede ayda 200 ila 600 tl bir kazancınız olur.Bu işi nasıl yapacağınızı ve nasıl başlayacağınızıda evde Makale yaz para kazan adlı yazımızda detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Evet sevgili hanımlar evden yapılabilecek işler den en iyi iki işi sizlerle paylaştım.Bir başka yazımızda görüşmek üzere hoşcakalın.


Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...