6 Nisan 2016 Çarşamba

Evden Yapılabilecek İşler

evde yapılabilecek işler,evden yapılabilecek işler
Evde yapılan işler
Evde yapılabilecek işler mi arıyorsunuz? Evde oturarak para kazanmak isteyenler; en kolay ve kazançlı evde yapılabilecek ek işler burada!
Yeniden merhaba.Uzun bir aradan sonra evde yapılabilecek işler adlı yazımla sizlerle beraberiz.
Evet sevgili hanımlar hepimizin ortak sorunudur evde ek iş yapmak ve para kazanmak...

Günümüzde ihtiyaçlarımız artığından dolayı artık herkes bir ek iş arayışında doğal olarak.Kimimiz aile bütçesine katkı olsun diye kimimizde boş zamanlarımız değerlendirmek için evden yapılabilecek işler arayışına gireriz.

İşte bu yazımızda sizlere en iyi ve kazançlı evden yapılabilecek işler nedir ? ondan bahsedeceğim.

Bildiğiniz gibi hakkımda bölümünde bahsettiğim ve benimde bu yöntemlerle evde para kazandığım yöntemleri sizlerle paylaştığımı söylemiştim.
Günümüzde herkesin evinde bir bilgisayar ve internet mevcut.Dolayısı ile binlerce ev hanımı interneti kullanarak para kazanıyoruz.Hemde evde kolay bir şekilde.Nasıl mı?

Şimdi evde yapılabilecek en iyi 2 yöntem nedir ?ona bakalım;


Birinci yöntem evde anket doldur para kazan yöntemidir.Bu iş evde mail adreslerinize gelen anketleri doldurmaktan ibarettir.İlk önce anket firmalarına kayıt olursunuz ve bu firmalar sizin mail adresinize dolduracağınız anketleri gönderirler sizde doldurduğunuz anketleri bir tıkla tekrar gönderirsiniz ve doldurduğunuz anket başına para kazanırsınız.Bu işle ortalama olarak ayda 200 ila 700 tl para kazanabilirsiniz.
Bu işe nasıl başlayacağınızı ve nasıl yapacağınızı Anket doldur para kazan adlı yazımızdan detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz.

Evde yapılabilecek işler den 2.si ise evde yazı yazarak para kazanma yöntemidir.Bu iş ise evde yazı yazarak para kazanıyorsunuz.Buda kolay bir iş fakat her kolay iş gibi kazancıda düşük.Bu işlede ayda 200 ila 600 tl bir kazancınız olur.Bu işi nasıl yapacağınızı ve nasıl başlayacağınızıda evde Makale yaz para kazan adlı yazımızda detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Evet sevgili hanımlar evden yapılabilecek işler den en iyi iki işi sizlerle paylaştım.Bir başka yazımızda görüşmek üzere hoşcakalın.


35 yorum:

  1. canan03:46

    Evden yapılabilecek işler arasında en iyisi bencede anket işi hem istediğim zaman dolduruyorum istemezsen doldurmazsın.Ama ne kadar çok anket doldurup gönderirsen kazancında o kadar artıyo

    YanıtlaSil
  2. Adsız05:15

    evde yapılabilecek işler hakkında ev hanımlarini düşündüğünüz için tşk.

    YanıtlaSil
  3. elif22:55

    ev hanımıyım anket doldurmak istiyorum bu iş bana daha uygun nasıl başlayabilirim yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
  4. para kazanmanın yolları07:32

    Satış ortaklığı da evden yapılabilecek işlerin başında düşünülebilir... - Evden Yapılabilecek İşler

    YanıtlaSil
  5. osman03:14

    merhaba ben osman evden anket işi yle para kazanmak istiyorum bana yardım cı ola bilir misiniz bursada oturuyorum

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Adsız02:42

      zengin olamazsın, fakat güzel bir ek gelirin olur :)

      Sil
  7. durmuş23:47

    ben memnunum ayda üçyüz beşyüz lira ek gelir yapıyorum.sana tavsiyem bu işe başlarsan gelen her anketi doldur.fiyatı az diye doldurmazsan firmalar başka anket göndermez.az çok demeyip doldurursan bunun karşılığı ay sonunda hesabında görürsün :)

    YanıtlaSil
  8. Bende yapmak istiyorum bu isi gercekten ihtiyacim var ama gercekten kazandiracakmi guvenemedim acaba biraz acarmisiniz konuyu rica etsem ozellikle bu isi yapanlar odemeleri falan nasil yapiyorlar??

    YanıtlaSil
  9. derya09:16

    evden anket doldurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz..tesekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket işi ile ilgili tüm bilgileri Anket doldur para kazan başlığı altındaki yazımızda bulabilirsiniz

      Sil
  10. İnternette yapıkabilecek işler hakkında yazdığınız yazılar bizleri internette iş yapmak ve yapılabilir gerçektende kazanılacağına dair güzel paylaşımlar anket işinden kazanç elde edenlerin gerçekten olduğu doğru çalışmalarınızı takip etmekteyim hocam bu güzel yazılarınız anlatımınız için teşekürler kolay gelsin

    YanıtlaSil
  11. Adsız10:26

    Bu anket doldurma işinin güvenilirliğine nasıl inanabilirim?Ayrıca anket doldurtan firmalar listesine sanırım 45 TL ye sahip olduktan sonraki aşamada firmalara kayıt ücretli mi?Ayrıca ay sonunda paramızın yatması için illaki banka hesabımızı bildirmek zorunda mıyız?Kapıda ödeme yok mu? Anketine doldurduğumuz firmalar parayı çeşitli bahanelerle ödememezlik yapar mı hangi firmalar güvenli?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket firmalarına kayıt olmak ücretsizdir.Bizim size önerdiğimiz kaynaklarda zaten güvenli anket firmaları bulunuyor.O yüzden bu 2 kaynaktan birini öneriyoruz.Ay sonunda kazançlarınızı paypal hesabınıza yada adresinize çek olarak alırsınız.
      Buradaki yazımızda güvenli ödeme yapan firmaların bulunduğu kaynakları paylaştık.

      Sil
  12. Adsız08:16

    Bende yapmak istiyorum 45 tl ödemeyi nereye yapmam gerekiyor

    YanıtlaSil
  13. Bende yapmak istiyorum. Yardimci olurmudunux.

    YanıtlaSil
  14. Adsız17:25

    Selam bende bu işi yaparim ama nasıl guvenilir ki

    YanıtlaSil
  15. Adsız16:06

    Çok iyi vallahi ewden para kazanmak

    YanıtlaSil
  16. Ev hanımlarına sunulan bu imkanlardan tüm ev hanımlarının faydalanması harika bir olay. Ev hanımlarının evlerinde yapması gereken işleri aydınlatmanız harika.

    YanıtlaSil
  17. ÇALISACAK BAYANLAR İÇİN ÇOK İYİ BİR İŞ

    YanıtlaSil
  18. Ogrenci de bunları yapabilir mi acaba uygun mudur?

    YanıtlaSil
  19. Diyarbakır merkezde oturuyorum evde ek is yapmak istiyorum cok ihtiyacim var lutfenx bana donun elim her ise tatkindir

    YanıtlaSil
  20. raziye mut02:43

    evde örgü isi yapmak istiyorum ama bulamiyorum yardimci olurmusunuz lütfennnn

    YanıtlaSil
  21. Adsız15:24

    Bende evde is yapmak istiyorum yardimci olur musunuz mrhkarabuga@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. dilek01:54

    Hanımlar evde en karlı işler den biri anket doldurarak para kazanma işidir.Çok kolay ve zevkli bir iş.Hergün e-mail adresinize bakıp gelen anketleri tık tık tık doldurup gönderiyorsunuz ve doldurduğunuz anket başınada ücret alırsınız.Ben bu işi 2 yıldır yapıyorum ve ayda ortalama olarak 500-1000 tl ek gelir yapıyorum.Anket işine başlamak için ufak bir ücret karşılığında bir e-kitap alıyorsunuz ve anket firmalarına ulaşıyorsunuz.Kazançlarınızı ister havale ister ptt den isterseniz çek yada paypal dan alıyorsunuz.Yani evde yapılabilecek işler içinde ben anket işini öneririm.Bu işe nasıl başlayacağınızı anlatmak burada uzun sürer.Zaten admin yukarıdaki evde anket doldur para kazan bölümünde açıklamış...

    YanıtlaSil
  23. Meltem05:57

    aynen evde yapılacak işler arıyorsanız benimde önerin evde anket doldurma işi.ben evde anket doldurma işi yaparak el harçlığımı çıkarıyorum.öyle ahım şahım bir kazanç değil ama ayda beş altı yüz lira ek gelir yapmak isteyenler başlasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende anket işine üye oldum ama nasıl anket dolduruyorsununzuz rica etsem bilgi verirseniz ev hanımının çok ş ıh kılıyorum 5-6yeter yardımcı olurmusunuz

      Sil
    2. Meltem01:58

      Atanur benim anket işine başladığım sitenin linkini vereyim sana,ufak bi ücrete e-kitap alıyorsun işin sırrıda orada zaten güvenli bir site:http://www.anket-rehberi.com/

      Sil
  24. Adsız13:50

    izmir bucadan evde yapabılecegım ek ıs arıyorum zeynepler.biz.35@hotmail.com

    YanıtlaSil
  25. Bende cok istiyorum evde iş yapmak dönüş yaparsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  26. Adsız08:36

    Bende evde el becerisine dair her is yapafim erzurum da oturuyorum

    YanıtlaSil
  27. Bende istiyorum ev hanimiyim

    YanıtlaSil
  28. Adsız01:57

    Dönüş yapin bende evde yapabileceğim ek iş istiyorum

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...