24 Nisan 2016 Pazar

İnternetten kazanmak


Online para kazanmanın düzenli ve yasal yolu hiç şüpesiz ki internetten kazanmak.
Neye ihtiyaciniz olursa olsun bir kaç basit adımda internetten kazanmak oldukca eğlenceli ve kolay bir iş.İsteyen herkes bu işe başlayabilir.
İnternetten kazanmak için herhangi bir ingilizce ve çok iyi derecede bilgisayar bilmenize gerek yok.Sadece doğru adımlar atarak ne yapmanız gerektiğini bilmeniz yeterli.

İnternetten kazanmanın en güzel tarafı ise bu işi herhangi bir boş zamanınızda yapabilecek olmanızdır. Yani internetten kazanmak için günde bir kaç saatinizi ayırarak para kazanabilirsiniz.
İnterneti olan hekesin bu işe inanması ile birlikte emek harcayarak çalıştığınız takdirde ilk önceleri ek iş olarak paşladığınız internetten kazanma işi temel mesleğiniz bile olabilir.

İnternetten ayda 1000 tl de kazanabilirsiniz 10,ooo tl de.Bu kazanç sizin internetten kazanmak için sarfettiğiniz emekle doğru orantılıdır.
Ben bu işe ilk başladığımda 15 günlük kazancım 106 liraydı.Bu kazandığım parayı hiç unutamıyorum.Hatta ekran görüntüsünü bile kaydetmiştim.İşte



evde işMayıs 1.Dönem (01.05.2011<=tarih<18.05.2011)
 Mayıs 1.Dönem (05.01.2011<=tarih<18.05.2012)
Bu döneme ait ödemeler 18.03.2012 tarihinde başlar(3 iş günü). Net tutar 50 TL ve üzeri ise ödeme yapılacaktır.
ToplamStopaj KesintisiNet
Dönem Satış Ortaklığı Toplamı132.54 TL26.51 TL106.03 TL
Dönem Toplamı132.54 TL26.51 TL106.03 TL
Dönem Ödenen Toplam132.54 TL26.51 TL106.03 TL
Önceki Dönemden Devreden Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Dönem Ödemesi Gelen/Devredicek Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Adınıza Devlete Ödenen Gelir vergisinin Faturasını Görmek için TIKLAYINIZ


Bu gün çok daha fazla kazanıyorum ve bu kazancım hergün artarak devam ediyor buda son 6 aylık kazancımın toplamı

evde internetten para kazanma yollarıKomisyon Bilgileri Toplam Satış Raporu (2016)

Komisyon Bilgileri Toplam Satış Raporu (2016) - TL - (Stopaj kesintisi hariç)
Toplam
Devreden Bakiye0.00 TL
Satış Ortaklığı Komisyon Toplamı5658.83 TL
Komisyon Toplamı5658.83 TL
Ödenen Toplam4926.44 TL
Kalan Toplam Bakiye732.40 TL

İnternetten kazanmanın pek çok yolu var.Fakat bu yöntemlerin arsında ençok ve en etkili şekilde para kazanacağınız 2 tane yöntemi sizlerle paylaşacağım.

1-Satış ortaklığı yaparak internetten kazanmak

İnternetten kazanmanın 1. yolu en çok kazandıran ve güvenli yolu satış ortaklığı sistemidir.
Bu yolla yani satış ortaklığı ile hiç kimseye muhtaç olmadan ve riske girmeden internetten kazanırsınız.

Satış ortaklığında herhangi bir sermayeniz olmadan bazı firmaların ürünlerine aracılık ederek belli bir komisyon kazanırsınız.Bu işin güzel tarafı ise alıcı ile görüşmezsiniz ve muhattp olmazsınız.
Bu iş size verilen özel bir linkleme aracılığı ile olur.

Bu iş aslında biraz detaylı ama bu işi öğrendiğinizde inanın bana kazancınızın bir sınırı yok...
Bu iş öğrenmek ve internetten kazanmak için Goomass eğitim setini incelemelisiniz.

Bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi Evden çalışarak para kazanmanın en etkili ve güvenli yolu adlı makalede verildi.

İnternetten kazanmanın bir diğer ve en kolay yolunu öğrenmek için İnternetten kazanmak için 2. yol adlı makaleyi okuyunuz.


GooMass ÜCRETSİZ
İnternetten Para Kazanma Kursu



İnternetten kazanmak ile ilgili aramalar; internetten kazanma,internetten kazanma yolları, internetten kazanmanın yolları,internetten kazanın, internetten kazanç

19 yorum:

  1. merve01:34

    merhabalar ismim merve ben internetten kazanmak istiyorum ama sermayem yok ne yapabilirim nerden baslayabilirim lutfen yardimci olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz burada zaten sermayesiz para kazanma yollarından bahsettik.Mesela küçük bir ücret karşılığında anket listesi eğitim paketi alarak,buradaki anket firmalarına üye olarak anket doldurarak kolay bir şekilde para kazanmaya başlayabilirsiniz.
      Fakat internetten ciddi anlamda para kazanmak istiyorsanız ozaman satış ortaklığı yapmalısınız.Bu iş ile ilgilide yukarda bilgi verdik

      Sil
  2. nazo03:28

    ya bende internetten kazanmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Netten para kazanmak istiyorsanız ilk önce bu işe inanıp bir adım atmalısınız.Sadece istemekle bir yere varılmaz öyle değilmi?İşe başlamak bitirmenin yarısıdır:)

      Sil
  3. aslı00:38

    internetten kazanmak gerçekten doğrumu?gerçikazanç makbuzlarınızı göstermşiniz.Ama ben aylık üçyüz beşyüz lira kazansam yeter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilk önceleri sizin gibi düşünüyordum ayda üç beşyüz lira kazansam yeter diyordum.Şimdi ise bu işe girdiğinizde göreceksiniz bu işte kazancın bir sınırı yok.Tamamen sizin bu işe ayıracağınız zaman ve emek ile kazancınızı belirlersiniz.

      Sil
  4. ben pakedi aldım indirdim bilgisayarıma fakat Anket Listesi Eğitim Paketi'ndeki hediye firma listesi yok...nasıl ulaşacağız ona?

    YanıtlaSil
  5. Bu sorunuzun muhatabı http://www.anketlistesi.com dur.e-mail gönderdiğinizde size yardımcı oluyorlar.
    (Zip dosya şekilinde gönderiyorlar görmemiş olabilirsiniz)

    YanıtlaSil
  6. mervesu06:49

    Mesajınız internetten para kazanmak istiyorum ama ıyıce bılgı almak istiyorum bunuda yazı halınde degıl telefonla konusarak yapmak ıstıyorum malum yazıdan ıstedıgımız kdr soru sormakta gucluk cekebılıyoruz ben sole kısaca anlatım evde internet var ıstedıgım ınt basındaken bısıler kazanmak dısardada calısma olanagım yok tsk

    YanıtlaSil
  7. Adsız01:54

    İnternetten para kazanmanın birçok yolu mevcuttur.Satış ortaklığı ve Anket doldurmak gibi yöntemleri tavsiye ederim. Şu an bende internetten para kazanmaktayım, sizlere şu siteyi öneririm :http://evdeekisimkani.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Adsız23:56

    evden para kazanmak icin en iyi yer internettir. tek yapmaniz gereken goomaas kitabi almak. internetten nasil ve nerelerden para kazanacaginizin puf noktalari var.GooMass link bu. en azindan evde cicek bocek oyuncak mandal yapmakta iyidir. evhanimi memur ogrenci farketmez. biraz internet bilgisi arti gomass kazanc kitabi ve gunluk bir kac saatlik vakit. uc kagit yok sahtekarlik yok adam getir uye yapalim sende kazan yok. saadet zinciri yok. sadece kazanc var.

    YanıtlaSil
  9. Eğitim Durumu farkeder mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğitim durumunuz ne olursa olsun farketmez.Gerekli olan sadece internet ve bilgisayar veya cep telefonu.

      Sil
  10. ucretsız kıtap yollanmıyormu

    YanıtlaSil
  11. Bende netten anket doldurarak kazanmak istiyorum küçük bebegim var çalışamıyorumfakat bilgisayar yok telefondan yapıla biliyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet akıllı cep telefonlarından da kolaylıkla yapabilirsiniz.

      Sil
  12. Slm admin bn ogrenciyim bana da yardimci olabilirmisiniz nasil ne yapmam lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğrenciler için internetten para kazanmanın en kolay yolu anket işidir.Boş zamanlarında e-mailine gelen anketleri doldurursun ve doldurduğun anket başına ücret alırsın.Hergün 2-3 anket doldursan ay sonunda 700-800 tl kazancın olur.Anket işine nasıl başlayacağını ve diğer detayları burada verdim,ilgini çekiyorsa hemen başlayabilirsin:https://evhanimlarinaisimkanlari.blogspot.com.tr/2012/12/anket-doldur-para-kazan.html

      Anket işi dışındaki diğer evde internetten para kazanma yolları için sitede detaylı bilgiler verdim.Önerdiğim yöntemlerden kendine uygun olanı seçerek hemen başlamanı öneririm.Şayet hala tereddütler içinde olur mu olmaz mı diye dolanıp durursan hiç bir zaman kazanamazsın.
      Bugün başlarsan yarın kazanmaya başlarsın,yarın başlarsan öbürsügün.Ama hiç başlamazsan hiç kazanamazsın.Önemli olan bir adım atıp başlamak...para arkasından gelir emin ol. Ben "İşe başlamak bitirmenin yarısıdır" sözünü hep kendime düstür edinmişimdir.
      Şimdiden bol kazançlar.

      Sil
  13. Slm admin bn ogrenciyim bana da yardimci olabilirmisiniz nasil ne yapmam lazim

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...