16 Ocak 2016 Cumartesi

Ev Hanımlarına İş İmkanı

Ev hanımlarına iş imkanı-Evde iş yapmak ve evden para kazanmak isteyen ev hanımlarına iş imkanlarını bu sayfada bulabilirsiniz.
Merhaba hanımlar;
Bugün biz ev hanımlarını ilgilendiren bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.Malumunuz evde oturmak hepimizin canını sıkılıyor ve birşeyler yapmak istiyoruz.Mesela kendi harçlığımızı çıkaracak evde hem ugraş hemde para kazanacağımız bir iş olsa ne iyi olurdu değil mi?

ev hanımlarına iş imkanı
Ev hanımlarına iş
Evet bu yazımda, ev hanımlarına iş hususunda sizlere bazı önerilerde bulunacağım.
Ev hanımlarına iş imkanları ile ilgili ben internet üzerinden bayağı bir araştırma yaptım.Ulaştığım sonuçlarda ev hanımlarına en iyi işin internet üzerinden çalışmak olduğu kanısına vardım.

Çünkü biz ev hanımları için dışarıda bir iş yerinde çalışmak neredeyse imkansız.Çünkü eşimizle ve çocuklarla ilgilenmemiz gerekiyor.

Peki internetten ev hanımlarına iş nasıl veriliyor ve nasıl para kazanılıyor?
Merak etmeyin bunuda araştırdım.
Yapacağınız iş çok basit Anket doldurarak para kazanmak.Nasıl mı?

Malumunuz hepimizin bir e-mail adresi var.İlk yapmamız gereken şey anket doldurtan firmalara kayıt olmak.Bu anket firmaları size bazı konularla ilgili anketler gönderiyor.

Siz bu anketleri dolduruyorsunuz ve her anket başına belli bir miktar ücret alıyorsunuz.Kazandığınız paralar ise ay sonunda banka hesabınıza gönderiyorlar.
Doğruyu söylemek gerekirse kazancı öyle çok fazla değil.300 ila 700 tl arasında bir kazancınız oluyor.Buda doldurduğunuz anket sayısına bağlı.

Yani herhangi bir konuda piyasa araştırması yapmak isteyen firmalar sizin görüşünüzü almak için anketleri a-mail adrtesine gönderiyorlar.Sizde bu anketleri doldurarak tekrar gönderiyorsunuz.Öyle yorucu bir iş değil.Evde oturarak yapılabilecek bence güzel bir iş, benim hoşuma gitti.

Bu anket işini yapmak için ilk önce küçük bir ücret karşılığında anket firmalarının listesinin bulunduğu ve bu işe nasıl başlayacağınız hakkında bilgiler veren Anket listesi eğitim paketi alıyorsunuz ve hemen başlıyorsunuz.
Bu anket işi ilginizi çektiyse linkini vereyim: Buraya Tıkla


"Ev hanımlarına iş" adlı bu yazım kısa ve öz oldu fakat sanırım amaç hasıl oldu.Yani lafı fazla uzatmak istemiyorum.Size önerdiğim bu iş inanın çok kolay ve evinizin rahatlığında yapabileceğiniz bir iş.

Yani hem evinizle ve çocuklarınızla ilgilenir hemde sadece 2-3 saat ayırarak ayda extradan 700-800 lira para kazanırsınız.
Özetlemem gerekirse;Ev hanımlarına iş imkanı olarak anket işinden daha güzel bir iş olduğunu sanmıyorum.Şiddetle tavsiye ederim.Bir başka yazımda görüşmek üzere hoşçakalın.

25 yorum:

  1. ev hanımlarına iş imkanları diye arama yaparken sizin siteye dengeldim verdiğiniz bilhiler doğrultusunda şimdilik aylı 300 350 tl kazanıyorum verdiğiniz bilgiler için teşekkür etmk istedim.

    YanıtlaSil
  2. ayten02:18

    Ben boncuk işi yapıyordum ama bu tavsiye ettiğiniz anket işi daha hoşuma gitti nasıl başlayabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende boncuk isi yapmak istiyorum. fakat sirket bulamadim. yardimci olabilir misiniz.

      Sil
  3. aysu01:12

    bu işe ilk olarak nasıl başlayabilirim bende bu işden faydalanmak istiyorum haftada hemen hemen gergün bilgisayar başında 2 3 saat oturup araştırmalar yapıyorum ücretsiz nasıl eğitim alabilirim.. teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. şule02:29

    Bu işe nasıl başlayabilirim yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  5. Bu işi hiç kimse denedi mi Gerçekten evden anket doldurarak iyi para kazanabilir misin?

    YanıtlaSil
  6. emre23:30

    anket doldurduktan sonra para elimize nasıl geçiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı firmalar çek, bazıları paypal’den gönderiyor. Paypalden almak herzaman için daha mantıklıdır. Paypalden direk banka hesabına havale yaparsınız.

      Sil
  7. İlk önce anket sitelerine tek tek üye olmanız gerekli. Zaten işin en sancılı tarafı başlangıçta odur. Fakat piyasada satılan elenip seçilmiş anket şirketleri listesinden bir tane edinip onlara üye olun. Gelişi güzel her siteye üye olmayın.

    YanıtlaSil
  8. Kemal05:35

    ev hanımları için internetten güzel bir iş bence

    YanıtlaSil
  9. Adsız08:08

    tamamda her anket sitesinden en fazla 3 adet anket geliyor ve anket siteleri belli bir miktara ulaşmadan ödeme yapmıyor.Sizler nasıl ayda 300-700 kazanabiliyorsunuz?Bana da öğretebilir misiniz?!....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üye olduğunuz anket firmalarının sayısını çoğaltmanız gerekir.Ne kadar çok anket doldurursanız kazancınızda o oranda artar.Ayrıca her önünüze gelen anket firmasının anketlerini doldurmayın.Çünkü bazı firmalar ödeme almak için bazı kotalar koyuyor.Onun için her zaman tavsiye ettiğimiz Anket Listesi eğitim paketinde Garantili Ödeme yapan firmalara üye olmanız.

      Sil
  10. Adsız12:18

    yardımcı olun nasıl baslıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket işine nasıl başlanacağı konusu için burayı tıkla

      Sil
  11. şirin00:42

    bende katıldım aranıza.Bugün anket listesi siparişi verdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siparişiniz geldimi işe başladınızmı güvenemiyorum birçok site de satış yapılıyor gerçekten işe yarıyormu

      Sil
    2. şirin07:59

      Evet anketli stesini buradan sipariş verdim.K.kartım olmadından dolayı Bankadan havale ile ödeme yaptım.Siparişi oluşturunca size bir sipariş no su veriliyor.o numara ile bankadan ödem yapınca anket listesini indireceğiniz link e-mail adresine geliyor.yani ben ödeyeyi yaptım ve bankedan eve gelp baktığımda e-mailimde link gelmiş.tıkladım ve indirdim.şimdi sıra para kazanmada artık :)

      Sil
  12. Ev hanımlarına evde iş yapma olanağı sunan iş verenler buradan teşekkür ediyorum. Lakin iş arayan çok, evlere iş veren firmalar az. Evden iş yapmak isteyen ev hanımlarına acizane tavsiyem buradaki evde para kazanmak yazısını okumaları olacak. TIKLA:http://evhanimlarinaevdeisimkani.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Anket isini nasil yapabilirim ama kitap almak istemiyorum yardimci olun lutfen ek gelirim olsn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dilek03:27

      e-kitap almadan güçlü ve ödeme yapan firmalara ulaşamazsın.ufak bir ücret karşılığında bir e-kitap alıp bu işe başlamanı öneririm.ayrıca kitaba verdiğiniz para boşa gitmez 3-5 anket doldurdunmu fazlası ile amorti edersin
      Ayrıca yemek yapmak için bile yemek kitaplarına para veriyoruz para kazanmak için niye vermeyelim ki.aslında anket işine başlamadan önce bende senin gibi düşünüyordum ben anket işine başladığım sitenin linkini vereyim sana :http://www.anketkazanclari.com/ önemli olan sağlam güvenilir ve sürekli anket gönderen ve güvenli ödeme yapan firmalar var sana önerdiğim sitede.sadece 10-15 tane anket firması sana ayda 400- 500 tl rahat kazandırır.şimdiden bol kazançlar

      Sil
  14. https://umys.org/?ref=Buldumseni

    YanıtlaSil
  15. Zeynep16:40

    Bende bu işe girmek istiyorum. Nasıl. Girebilirim.

    YanıtlaSil
  16. Mersin Yenişehir

    YanıtlaSil
  17. Emine
    Bende anket işi yapmak istiyorm. Yardımcı olun lütfen.

    YanıtlaSil
  18. evde iş imkanı03:17

    Evde iş imkanı fırsatlarından yararlanmak istiyorum. Konya için var mı acaba?

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...