24 Ekim 2012 Çarşamba

Evden çalışarak para kazanma

evde para kazanmak
Evde çalışarak para kazanmak

Yeniden merhaba;
Şayet evden çalışarak para kazanma ile alakalı bir araştırma içine girdiyseniz aslında yanınızdaki   fırsatları görmek üzeresiniz diyebiliriz.

Evden çalışarak para kazanmanın pekçok yolu var.Bunların içindeyse en kolay olanı internet üzerinden kazanç sağlamak  diyebilirim.
İnternet üzerindende yapabileceğiniz bir çok iş dalı ve bir çok farklı mecra bulunmaktadır. İnternet üzerinden yapılacak işlerden biraz örnek verecek olursak ;

-İnternetten anket doldur para kazan
Bu iş sizin mail adresinize anket firmaları tarafından gönderilen anketleri doldurmaktan ibarettir.Çok kolay bir iş fakat kazancı az, aylık 200 ila 600 tl civarında bir gelir elde edersiniz.Anket doldurma işinin nasıl yapıldığını buradaki yazımızda deytaylı olarak anlattık bakabilirsiniz.

-İnternetten Satış Ortaklığı yaparak para kazanmak
Herhangi bir sermayeniz olmadan ve yatırım gerektirmeden, riski olmayan yapabileceğiniz bir iş dalı.
Bu iş için emek harcarsanız çok ciddi anlamda para kazanabilirsiniz.Mesela enaz 1000 ila 5000 tl.

Satış ortaklığı, bir ürünün satışına linkleme yapılarak satıcı ile alıcı arasında aracılık edersiniz.Şayet alıcı ürünü alırsa size belli bir komisyon ödenir. Yani ürün sahibini , müşteriyi , ürünü görmeden ve telefonla bile irtibat kurma gereksinimi duymadan gelir elde ettiğiniz bir sistemdir diyebiliriz.

Bu iş, yani satış ortaklığı ile alakalı mutlaka küçük bir eğitim almak gerekir.İşi öğrendiğinizde ise kazandığınız paralara siz bile inanamayacaksınız.Her ay otomatik olarak banka hesabınıza kazandığınız komisyonları yattığını görmek insana çok büyük haz verir.Bu işi Goomass eğitim kitinden kolayca öğrenebilirsiniz.

Evden çalışarak para kazanma ile ilgili  internetten gelir elde edeceğiniz en iyi 2 yöntemi size anlattık.Tabiki iş yine size düşüyor.Hemen harekete geçip bu iki işten birini tercih ederek hemen çalışmaya başlamalısınız.Yoksa bekleyerek hiç kimse size para ödemez :)

Bir sonraki yazımızda evde iş fikirleri hakkında bilgiler verilmektedir.



Evden çalışarak para kazanma ile ilgili aramalar; evden çalışarak para kazanma yolları,internetten çalışarak para kazanma,evde çalişarak para kazanma,evde çalışarak para kazanmak,evden çalışma,evden para kazanmak istiyorum,evden para kazanma yolları,evde çalışarak para kazanmanın yolları, evden para kazanmak için neler yapılabilir

20 yorum:

  1. hande08:37

    ben birinci yöntem olan anket işini yapmak istiyorum daha kolay gibi geldi bu işle ne kadar kazanabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kings01:12

      bende evde 4 5 saat bilgisayar başındayım.bu işe nasıl nereden başlaya bilirim lütfen yardımcı olun

      Sil
    2. Evden çalışarak Para Kazanma

      Şimdilerde pek çok kişi daha çok evden çalışmak için internetten para kazanma yoluna yöneldi.Bunlardan en önemlisi de anket doldurarak para kazanma…Şöyle bir araştırma yaptım ve bazı rehber sitelerden güvenilir anket doldurma sitelerini buldum. Üye oldum bakalım sistemleri nasıl çalışıyor diye.Anket sitelerine üye olurken önemli bir kural öğrendim her zaman gerçek bilgi vereceksiniz çünkü üyeliğinizde verdiğiniz bilgilere göre size anketler gönderiyorlar. Ayrıca anket sitelerinin üyelikleri normal sitelere nazaran biraz daha detaylı olduğunu gördüm.

      Sil
  2. Ben doğumumdan sonra işimden ayrıldım.bir süre evde dikiş yaparak para kazanmaya çalıştım ancak bu işlerle çok çalıçmakzorunda kalıyorsunuz ve diğer ev işi ve çocuklarla ilgilenemedim. Bir arkadaşım evde internetten para kazandığından bahsetti.İlk başlarda gülüp geçtim.Ama dediğim gibi internet merakım ve evdeki sıkılmışlığım neticesinde araştırma yaptım.Şimdi anket dolduruyorum satış ortaklığı yapıyorum ve aylık ortalama 600 lira kazanıyorum.Sabır isteyen bir iş ancak imkansız değil.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ankat doldurma işini bende yapmak istiyorum ancak başvurmak için kitap almak şartmı? nasıl yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim.

      Sil
    2. Anket işi yaparak para kazanabilmeniz için e-kitap satın almak zorunda değilsiniz. Kendiniz firmaları araştırıp bulup kayıt olabilirsiniz. Fakat yıllarca tecrübe edilerek yüzlerce anket firması bulunan ilgili bilgi birikimini Anket Listesi Eğitim Paketi e-kitabı, anket işi yapmak isteyenlere sunuyor.Her zaman edinilmiş tecrübeyi satın almak daha doğru değil mi?

      Sil
    3. merhaba admin ben ev hanıyım ve bu işi yapmak eşime destek olmak istiyorum güvenilir mi değil mi diye korkuyorum. yardımcı olur musunuz

      Sil
    4. Deniz hanım eşinize destek olma fikrinize katılıyor ve endişenizi anlıyorum.
      Yüzlerce kişi evde anketörlük yaparak para kazanıyor, kaybedeceğiniz ne var! size sorabilir miyim?

      Yapacağınız tek şey mail adresinize gelen anketleri doldurmak ve bir tıkla geri göndermek.
      Ayrıca gelen anketleri beğenmezseniz doldurma mecburiyetiniz yok.Doldurduğunuz anket başınada belli bir miktar para kazanıyorsunuz.
      Korkulacak şey bunun neresinde?

      Sil
    5. Adsız08:46

      naz hanım merhaba.bu işe başlamışınız ve memnunıyetinizi dile getiriyorsunuz.benim iki oğlum var ve biri okula gidiyor.bu iş nekadar zamanınızı alıyor.cocugunuza zaman ayırabılıyormusunuz.iki cocukla biraz düşşündürüyor aslında.yapılabılırmı.

      Sil
  3. emel23:47

    hanımlar evden çalışarak para kazanmak artık hayal değil günümüzde çünkü internet denen bişey var artık hayatımızda :)

    YanıtlaSil
  4. Adsız08:22

    Anketlerde ne gibi sorular var?

    YanıtlaSil
  5. Adsız08:07

    merhaba ben belgin sitenizi incelemeye başladım ben 2 çocuklu ev hanımıyım bende evde çalışarak ek gelir sahibi olmak istiyorum sadece sormak istediğim peki işe başladık ve ilerde ayrılmak zorunda kaldık peki işe son verme gibi olanağımız varmı birde biyerlere gitmek zorunda kaldık kalabilirirz internet sadece evimizde var gittiğimiz yerlerde yoksa ne olucak ayrıca günde kaç saattimizi ayırmamız gerekli bunları yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. Adsız08:12

    merhaba ben belgin bende evde para kazanmak istiyorum ama size sormak istediğim bazı sorularım olcak tamm çalışmaya başladım varsayalım beki ilerde ayrılmak istediğim zamn yani işi bırakmak istediğim zamnn ayrılabilecekmiyim birde bu işe nekadar zamn ayırmam gerekiyo 2 çocuk annesiyim çünkü 7 aylık bebeğim var birde biyere gittim ve kalıyorum bi kaçgün orda internet yoksa gittiğim yerde o zamn ne yabilir cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten çalışmanın en güzel tarafı istediğiniz yerden istediğiniz saatlerde çalışmaktır.
      Yani çalışma saatlerinizi kendiniz belirlersiniz.
      Ayrıca ne kadar zaman ayırırsanız kazancınız o oranda artar.
      İstediğiniz zaman başlar istediğiniz zaman işi bırakabilirsiniz.Kimseye bir bağımlılığınız olmaz.Zaten kendi işinizin patronu olursunuz :)

      Bu iş için gerekli olan bir bilgisayar ve tabikide internet olmazsa olmaz!

      Sil
  7. Adsız08:44

    Ben de evdeyim ama bekarım kpss calısıyorum. 22 yasındayım. bu işi ben de yapabilr miym. yani belli bi yas sınırı var mı xs

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir yaş sınırı ve tahsil zorunluluğu yoktur.Buraya yorum yazacak kadar bilgisayar bilgisi olan herkes bu işi yapabilir.

      Sil
  8. fehime06:27

    Harika bende anket işine başlıyorum o zaman :))

    YanıtlaSil
  9. Merhaba ben de bu işi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beril hanım anket işini soruyorsanız nsıl yapılacağını ve nasıl başlayacağınızı buradaki yazımda adım adım açıkladım>> http://evhanimlarinaisimkanlari.blogspot.com.tr/2013/01/anket-doldurarak-nasl-para-kazanlr.html

      Sil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...