5 Kasım 2012 Pazartesi

Ev hanımları evde nasıl para kazanır ?

Merhaba hanımlar
Bigisayarın başına oturup ev hanımları evde nasıl para kazanır diye bir arama içine girdiyseniz hemen elinizin altındaki fırsatları göreceğinizi size müjdeleyebilirim.
Nerden mi biliyorum?
Bende sizler gibi ev hanımları evde nasıl para kazanır diye internette araştırma yaparken karşımda duran cihazın ve parmaklarımla yazdığım bu sorunun cevabını en yakınımda hatta karşımda olduğunu sonradan fark ettim.
Evet evden çalışarak para kazanmanın en etkili yolu ve en güvenilir yolu hiç şüpesiz ki internet.
ev kadınları evde nasıl para kazanır
ev hanımları evden para kazanıyor

Günümüzde pek çok ev hanımları bu yolla para kazanıyoruz.
Dikiş nakış,kurdela, boncuk işi,nikah şekeri,mandal montajı ve aklınıza gelen evde yapılacak işlerin tümünü deneyen ve yapan biri olarak ev hanımları evde nasıl para kazanır sorunuza en güzel cevabın internetten kazanmak olduğunu belirtmek isterim.

Yukarıda bahsettiğim bu evde yapılan işlerin çoğunu artık bugün otomatik makinalar yapıyor.Otomatik makinası olmayan diğer küçük firmalarda evlere bu işlerin yapını için evlere iş veriyorlar.Fakat başka çaresi olmayan ev hanımları üç beş kuruşa talim etmek zorunda kalıyorlar.Tabiki o parayı bile almakta zorlanıyorsunuz.

Mesela mandal montajı yaptığınızda kazanacağınız miltarı söyleyeyim;Bir çuval mandal montajını 7-8 liraya yapıyorsunuz ve ortalama 2 günde zor bitiriyorsunuz değer mi?Diğer işlerde bunun gibi üç aşağı beş yukarı....
İnternetten kazanmak ise kazanacağınız paranın belli bir sınırı yok ve daha kolay ve güvenli kazancın otomatik olarak banka hesabıma yatıyor.
Evet hanımlar İnternet üzerinden evde nasıl para kazanıldığını buradaki evde iş başlıklı yazımda bahsetmiştim.Bu iş sizinde ilginizi çektiyse oradan detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.




 Ev hanımları evde nasıl para kazanır ile ilgili aramalar; ev hanımları evde ne iş yapabilir, ev hanımları evde nasıl para kazanabilirim,ev hanımları evde neler yapabilir,ev hanımları evde nasıl para kazanabilir,ev hanımları için evde yapılacak işler,ev hanımları için evde iş,ev hanımlarına internetten iş

5 yorum:

  1. gökçe00:03

    ev hanımları nasıl para kazanır diye internetten araştırma yaparken sizin siteniz karşıma çıktı.Çok büyük depresyondaydım sizin bu evhanımlarına internetten çalışan işi çok benimsedim hemen başlamak istiyorum fakt bu eğitim paketlerini ücretsiz temin edebilirimiyim?teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bu yöntemle ev hanımları evde rahat ve kolay bir şekilde evden para kazanabilir.Fakat dediğim gibi küçük bir yatırım yapmalısınız.Ücretsiz temin edemezsiniz.Ama kendiniz deneme yanılma yöntemleri yaparak öğrenebilirsiniz.Fakat bu da size hem zaman kaybı hemde para kaybı demektir.Dolduracağınız 3-5 anketle veya satışına aracılık ettiğiniz birtek ürün satışından bile verdiğiniz parayı fazlasıyla amorti edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. yeliz03:40

    bende ev hanımları nasıl para kazanıyorlar diye arştırıyordumki sizin bu yazıya denkgeldim.internetten kazanmak adlı yazınızı okudum oradaki sizin kazanç makbuzlarını görünce çok etkilendim şimdi bende goomassı aldım ve satış ortaklığı yapıyorum.Sizin kadar kazanamıyorum ama ilk kazandığım parayı görünce inanamadım şok oldum.Size sadece teşekkür etmek için bu yorumu yazmak istedim.

    YanıtlaSil
  4. Adsız03:15

    ben sizin yazınızın çoğunu okudum mantıklıda geldi bana ama bu anket doldur para kazan kitabının ödemesi konusunda tedirginim ben öğrenciyim ve aileme bağımlıyım doğal olarak yanlış birşey yapmak istemiyorum bu anket doldur para kazan işinin tam olarak hangi aşamalardan geçerek nasıl başlayacağımızı anlatabilirmisiniz??

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...