2 Kasım 2012 Cuma

Evde nasıl para kazanılır?


Evde nasıl para kazanılır?
Bu yazımızda sizlere evden çalışarak ayda 500 ila1000$ para kazanmanın %100 yasal ve en kolay yolu olan anket doldurma işini anlatacağım ve evde nasıl para kazanılır sorunuza cevap vermeye çalışacağım.

Evden Para Kazanmanın en kolay ve kazançlı yolu…
Evden anket doldurarak para kazanma, dünyada özellikle amerikada çok popüler bir iş.Türkiye’de ise gün geçtikçe popülaritesi artan, interneti ve bilgisayarı olan herkesin özellikle ev hanımları ve öğrencilerin çok kolay para kazanabileceği bir iş.
Öyleki Türkiye’de son zamanlarda anket doldurma işini adeta bir
evde nasıl para kazanılır meslek haline getirenler bile var.

Evde para kazanmanın en kolay yolu Anket doldurarak para kazanmak, evde sıradan bireylerin evde para kazanması kapsamında, satış ortaklığı sisteminden sonra dünyada son yılların en popüler evden çalışarak para kazanma yolu oldu.
Bu anket işi her yaştan ve her kesimden, herkesin internet üzerinden para kazanabileceği bir yol.

Bu evden çalışarak para kazanmanın en kolay yolu olan anket doldurma işini geçtiğimiz yıl ilk yazdığımda herkes çok şaşırdı. Neden firmalar bize para ödüyorlar? diye.
Hatta pek çok kişide kazandığı ilk parayı alana kadar inanmadı. Bugün aradan 1 yıl geçti ve inanılmaz bir pazar oluştu bile. Dünyadan sonra Türkiyede de her geçen gün yeni yeni araştırma firmaları açılıyor ve bizlerin görüşlerini alıyor.


evde anket doldurarak para kazanma
İnternetten anket doldur para kazan


Anket doldurma işi tamamen yasal. Hem anket şirketleri, hem markalar, hemde anketleri dolduranlar herkez kazanıyor. Büyük markalar yeni ürünler çıkarırken yada mevcut ürünleri için bu istatistiklerden hedef bir kitle belirliyorlar.
Sadece sizin verdiğiniz cevaplar değil cevapları verenlerin sosyolojik durumu yada cinsiyeti, medeni hali gibi bir çok etkende bu firmalar için önemli.
Yani anket soruları oldukça basit. Örnek bir anket görmeniz için yabancı bir anket şirketinden gelen 6$’lık türkçe bir anketi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
Bu video ile evden anket doldurma işi hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz.




 Ücretsiz olarak kayıt  olabileceğiniz ve en çok kazandıran anket firmalarının listesi ve geniş bir eğitim için Anket Listesi Eğitim Paketine bir göz atın. Hem evden anket işi hakkında detaylı bir eğitim, hem de 100 den fazla anket başına para ödeyen şirketlerin listesini bulabilirsiniz. Evde nasıl para kazanılır sorusuna cevap vermeye çalıştık.Bu yazıyı beğendiyseniz aşagıdaki butonlara tıklayarak facebook ve twitter da paylaşarak teşekkür edebilirsiniz.


Evde nasıl para kazanılır? ile ilgili aramalar;nasıl para kazanabilirim, evde oturarak nasıl para kazanabilirim,evden parakazanmanın yolları,evde oturarak nasıl para kazanılır,evde nasıl para kazanabilirim,evde iş imkanı,evde nasıl para kazanırım,evde iş, evden para nasıl kazanılır.

22 yorum:

  1. Adsız17:54

    Ben de bir gun para kazanacagim ama anket yaparak yada boncuk dizerek bir yerden baslayacagim 3 cocuklu bir anne olarak bilgisayari da ogrenecegim evimden hem cocuklarima bakip hemde para kazanabilmek icin tum kapilari zorlayacagim. Ben bunu ya

    acagin ev hanimi deyip kimse gecmesin yemekte yapar cocukta bakar parada kazanacagim her sey cocuklarimiz icin degil de ne icin?

    YanıtlaSil
  2. görkem03:02

    merhabalar ;) bende artık evden calışmak istiyorum anket doldurucam ama ilk önce kitap mı almam lazım bu konuda beni bilgilendirirmisiniz lütfen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. görkem06:19

      başladım anket işine tavsiye ettiğiniz kitabı aldım çok kolaymış tekrar teşekkürler

      Sil
  3. esra07:07

    bende ek gelir olarak iş yapmak istiyorum Yukarıda mailimi attım geri dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. hayriye03:16

    evde nasıl para kazanılır diye arama yaparken pekçok site içinden sizin sitenize denkgeldim.en doyurucu bilgiyi burada buldum.bizleri düşüdüğünüz için deşekkür ederim.şimdi sizin tavsiyelerinizle anket doldurarak evde para kazanıyorum.bu bilgileri kimse paylaşmıyor hiç himsede evde anket doldurarak para kazanılacağını bilmiyor ve evde nasıl para kazanılır diye kıvranıp duruyor.ben şimdi herkese bu siteyi tavsiye ediyorum aşağıdaki paylaşma butonlarından facebookta paylaşıyorumki benim gibi arayış içinde olanlara fayda olsun diye.tekrar kucak dolusu teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. BIZ kitabi aldigimizda odemeyi Neil yapcaz ben Almanyada yasiyorum

    YanıtlaSil
  6. Mrb ben Almanyadan katiliyorum kitabi aldigimda odemeyi nasil yap am yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Volkan bizim tavsiye ettiğimiz Anket Listesi Eğitim Paketi dijital bir e-kitap tır.Yani internet üzerinden bilgisayarına indirerek kullanabilirsin.Ödemeyi k.kartı yada bankadan havale/EFT ile ödeyebilirsin.Detaylı bilgiyi buradaki yazımda verdim>>>http://evhanimlarinaisimkanlari.blogspot.com/2013/01/anket-doldurarak-nasl-para-kazanlr.html

      Sil
  7. merhaba ben ebru paketi bende almak istiyorum ama ödemede neden tc. numarası isteniyor anlamadım, açıkçası onu görünce cesaret edemedim, beni bilgilendirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müşerref07:44

      fatura için isteniyor yasal yani bi sıkntı olmaz.fakat tc. yerini boş bırakaraktan işlemi gerçekleştirebiliniyor.ben öyle yaptım.

      Sil
  8. Adsız07:24

    Bende evde çalismak istiyorum is istiyirum yardimci olun lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek01:31

      Anket işini öneririm sana riski yok benim hoşuma gitti

      Sil
  9. anket işi nasıl oluyor ve ne kadar kazanabiliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emin02:13

      İlk önce bir e-mail hesabı aç.Sonra anket firmalarına kaydol.Bu firmalar e-mail adresine doldurman için anketler gönderiyorlar.Bunları doldur ve geri gönder.Anket başına para kazanırsın.Benim anket doldurarak kazandığım sitenin linkini veriyorum sana http://www.anket-rehberi.com/

      Sil
  10. Adsız15:38

    Karşılığında hiç ücret ödemiyorsunuz buda bnm tavsiyem emin arkadaşım dediğin siteye üye olucam tşkler

    YanıtlaSil
  11. Merhaba iyi günler. Ben Ev hanımıyım . Evde ne iş yapabilirim diye araştırırken sitenize denk geldim. Bende evde Hem eğlenebileceğim hemde para kazanabileceğim bir iş arıyordum. Bu konuda bana da yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket işi hem zevkli hem kolay hemde kazançlı

      Sil
  12. İyi günler. Bende Ev hanımıyım ve evde otururken hem eğlenebileceğim hemde para kazanabileceğim bir iş ararken sayfanıza denk geldim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  13. Adsız10:22

    Kitap olmadan olmuyomu

    YanıtlaSil
  14. Mrhb iyi günler bende ev hanimiyim ve anket işiyle ilgilenmek istiyorum yanlız bunu nasıl yapabilirim bu konu hakkında bana bilgi verebilir misiniz

    YanıtlaSil
  15. Mrhb ben ev hanimiyim evde kalarak eşime destek çıkamıyorum oyuzden sürekli kendimi sitrese sokuyorum internetten baktım anket isi belki yapabilirim diye düşünüyorum ama nasıl yapiliyo hiç bi bilgim yok bu konu hakkında bana yardımcı olsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...