14 Aralık 2012 Cuma

Evden para kazanmak isteyenlere öneriler

Evden para kazanma
Evden para kazanmak
Evden para kazanmak istiyorum diyorsanız, nereden ve nasıl başlayacağını kestiremiyorsanız işte size bazı  ip uçları....

Tecrübelerime göre evden internetten para kazanmak isteyenlerin pek çoğunun ortak sorunu "başlangıç yapamamak".
Evden online olarak kazanç sağlamak istiyorsanız bunu başarmak için ihtiyaç duyduğun "başlamak" ve "uygulamaya geçmek" gibi iki muhteşem madde var.
Evden kazanç sağlamak için dünyadaki en iyi metodlara ve bilgilere sahip olabilirsin.Fakat bu iki madde olmadan kazanç sağlamanız imkansızdır.Aslında bu bütün işlerde de böyledir.
Yani siz bir yere gitmek için bile niyetlendiğinizde ilk şey yerinizden kalkıp bir adım atmaktır.İlk adımı attıktan sonra zaten diğer adımlar arkasından gelir.

Tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki bu iki maddeyi aştığınızda emin olun herşey daha güzel olacak.
Benim bu işlere başladığımda bu işleri öğrenecek doğru dürüst ne bir bilgi vardı nede bir kaynak.Amerikada ve ayrupada bu işlerin nasıl yapıldığı araştırdım pekçok ingilizce doküman okudum.Yani sizin anlayacağınız deneme yanılma yöntemleriyle epey bi zaman ve para kaybettim ama sonunda başardım.


Şimdi sizler yani bugün evden para kazanmak isteyenler çok şanslı.Çünkü bu işlerin nasıl yapıldığını öğreten pekçok kaynak ve bizim gibi tecrübelerini paylaşan birçok blog yazarı var.

Evden para kazanmanın sırrı
 İlk defa evden para kazanmaya niyetlendiğimde hırslıydım ve sadece bu fikillerle doluydum.Beni yanlış anlamayın bu iyi birşey.Fakat tek problemim başlangıç yapamamamdı.Ve nereden başlayacağımı bilmiyordum üstelik ozamanlar internetten evde bu kadar iş imkanları yoktu.Ayrıca gerçekten kazanıp kazanamam konusunda güven problemimde vardı.

Bu aslında evden para kazanmak isteyenlerde klasik bir sorundur.İşte bu sorunu aşanlar evden para kazanma keyfini yaşarlar.Tecrübeyle sabit :)
Yazımın sonuna gelirken sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim.Çünkü bir blog yazarının ençok istediği şey yazılarının okunması ve beğenilmesidir.Şayet beğendiyseniz aşağıdaki butonlardan facebook ve tweter da paylaşabilir ve yorum yazabilirsiniz.
Bir önceki yazımız olan evde anket doldurarak para kazanma başlıklı makalemizde evden anket doldurarak para kazanma hakkında bilgiler verilmektedir
Bir başka yazımızda görüşmek üzere hoşcakalın.


14 yorum:

  1. nazlı04:42

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Gerçektende bende başlangıç yapamıyordum.Tecrübelerinizden faydalanarak şimdi bende evde anket doldurarak para kazanma işine başlıyorum artık.yani sizin gibi evden para kazananlar arasına katılacağım.kimbilir belki bende sizin gibi tecrübelerimi başkalarına aktarırım gün gelir :)

    YanıtlaSil
  2. asiye03:46

    Bu güzel paylaşımız için teşşekürler gerçekten çok yararlı bir paylaşım.Sürekli takipcinizim, evden kazanç sağlayacak çok şeyleri sayenizde öğreniyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Adsız15:34

    Bende ev hanımıyım.Eğer gerçekten evden para kazanmak bu kadar kolaysa bende çalışmak istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

    YanıtlaSil
  4. Bende is istiyorum ne is olursa haparm psraya ck ihtiyacm var

    YanıtlaSil
  5. Evde ek iş arayan bayanlara yardımcı olabilirim tugbacan_sanli@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meraba Tuğba hanım. Evde ek iş arıyorum lütfen yardım cı olurmusunuz

      Sil
    2. Merhaba tuğba hanım ben tekirdağda oturuyorum merkezde evde yapabileceğim iş arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

      Sil
  6. Bende bayanimmm bu ise nasil baslayabilirim yardimci olun ?

    YanıtlaSil
  7. Ben evden para kazanmak isteyenler için kesinlikle anket işini öneririm.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba bende ev hanimiyim bir kizm var calisamiyorum kiz 3 yasinda kimseye emanet edemiyorum ve evde calismak istiyorum nasil oluck bu paraya ihtiyacmzda var yardimci olursnz sevinrim

    YanıtlaSil
  9. Bende evde iş yapmak istiyorum. Yardımcı olurmusun nisameseci2006@hotmail.com

    YanıtlaSil
  10. Budan is cikmiyor arkadaslar ya hic cvp atan bile yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havva hanım "buradaki yazımda" evden çalışarak para kazanacağınız çok kolay 4 tane iş var.Lütfen kendinize uygun olan birini seçerek evde iş yaparak çok güzel paralar kazanabilirsiniz.Sevgilerimle

      Sil
  11. Işler neler göremedim bende istiyorum

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...