8 Aralık 2012 Cumartesi

Makale yazarak para kazanmak

Yeniden merhaba
Evden para kazanma yolları hakkındaki derslerimize devam ediyoruz.Bu 2.dersimizde evde makale yazarak para kazanmak ve bu yolla evde nasıl para kazanılır? onu bahsedeceğiz.Misyonumuz gereği anket doldur para kazan dışında diğer güvenilir evde ek iş imkanları ile sizleri tanıştırmayı ve anlatmayı kendimize bir görev sayıyoruz.
Bizi takip edenler bir önceki dersimiz olan evde anket doldur para kazan başlıklı yazımızdı.Şayet bu yöntem size uygun değilse işte size göre yapılacak bir iş kolu daha.
Makele yaz para kazan
Evde makale yazarak para kazanma
Yazı yazmayı ve herhangi bir honuda görüş ve fikirlerinizi yazmayı seviyorsanız Makale yazarak para kazanmak işi tam size göre.
Pekçok sitenin ihtiyacı özgün yazı ve makaledir.Şayet birbirinin kopyası olan yazılar olursa Google bu sitelere kopya site diye ceza veriyor ve aramalarda bu siteleri en arka sayfalarda çıkarıyor.Yani Google botları kopye yazı le özgün yazıyı ayırtetme özelliğine sahip.Dolayısı ile özgün yazı ve makale web sitelerin olmazsa olmaz ihtiyacıdır.

Makale yazarak para kazanmak ta işte bu ihtiyaçtan dolayı bir iş kolu olarak ortaya çıktı.Yani evde ek iş gelir olarak buda bizlere yaramış durumda :)
Tabiki makale yazmakta bilgi gerektiriyor.İlk olarak imla kurallarını zatan pekçok kişi biliyor.Kelime dağarcığınızında düzgün ve anlamlı kelimelerden oluşması gerekir.Bunun yanında seo ve anahtar kelime ile seo uyumlu makale yazmak bu işin kuralıdır.
Peki makale yazarak ne kadar para kazanırım?
Ortalama 400 kelimelik bir makale için 5-10 tl para kazanırsınız.Makale yazarak Aylık kazancınız ise ortalama 500 ila 1000 tl civarında bir para kazanabilirsiniz.Ödemeleri kendi adınıza banka hesap numaranıza her ay düzenli şekilde alırsınız.
Makale yazarak para kazanma işine nasıl başlayabilirim ?
Yazitörlük işi için başlangıç olarak mini bir eğitim almakta fayda var.Çünkü bilgisizce ne ve nasıl yazacağımız hakkında bilgimiz olursa kazancımızda o oranda artmaktadır.
Yani yazı yazarak para kazanmaktan bahsediyoruz ama nereye yazı yazılacak? hangi konularda yazı yazılacak? Bu yazıları bize kim verecek? Ödemeleri bize kim yapacak?gibi akılda kalan soruların cevabını ise Yazitör Starter Eğitiminden edinebilirsiniz.Evde yazı yazarak para kazanmak konusunda bu video size fikir verebilir
Bu dersimizde sizlere makale yazarak para kazanmaktan bahsettik.Bu iş size uygun ise hemen başlayın.Yok değil ise sitemizi inceleyerek evden para kazanma hususunda diğer güvenilir kazanç yöntemlerini deneyebilirsiniz.
Biz sizlere kendimizinde denediği ve uyguladığı ve para kazandığımız yöntemleri burada paylaşıyoruz.Size uygun olan bir yöntemle başlayın mutlaka kazanırsınız.Her zaman söylediğim gibi 'Başlamak  bitirmenin yarsıdır'
Biz sizlere ancak evden para kazanma yolları hakkında bilgiler verebiliriz.Uygulayıp uygulamamakta size kalmış.Eyleme geçmeden Sadece bu yazıları okuyarak para kazanamazsınız!
Bir başka dersimizde görüşmek üzere hoşçakalın.

makale yazarak para kazanmak istiyorum

40 yorum:

  1. zeynep05:51

    evden para kazanma yolları arasında en iyisi bana göre anket işi geldi.hem kolay hemde riski yok:)

    YanıtlaSil
  2. Adsız06:38

    Bende makale yazıyorum.Aylık sigara paramı çıkarıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl başvurabilirim? mail adresim yakuppalut@yahoo.com

      Sil
    2. Adsız06:14

      Hangi siteden nasil yapıyorsunuz

      Sil
    3. Merhaba. Ben de makaleler yazıyorum. Özel oluşturduğum defterim de bulunmaktadır. Daha fazla yazarak para kazanmak istiyorum. Bana da yol gösterir misiniz? Ne yapmamız gerekiyor? İlginiz için teşekkür ederim.

      Sil
  3. ersin05:25

    Bir süredir evden birçok yöntem deneyerek para kazanmaya çalışıyorum. Gerçek para kazanabileceğim bir yöntem bulmak için oldukça fazla zaman kaybettim.Sonta sizin makalenizi okudum yazitör sayesinde istediğim şekilde çalışma olanağı buldum. İnternete bağlanabildiğim her yerden işimi yapabiliyor olmak çok güzel. Sizlere çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. sibel04:35

    merhabalar bende makale yazarlığı yapmak istiyorum konuları sizmi yoksa bizlermi belirliyoruz ödeme şekli nasıl oluyor belli bir fiyat varmı şu aralar rahatsılığım nedeni ile ayakta çalışamıyorum ve internet üzerinden kazanç getirecek işe ihtiyacım var ilgilenirseniz çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde Yazitör STARTER ile yazarak kazandığımız bir sistem.Bu sistemlede evden gelir sağlandığını bilmeyenleri haberdar ediyoruz.Yukarıdaki yazı yazarak para kazanmak ile ilgili videoyu izlediniz mi?

      Sil
  5. Adsız06:32

    merhaba bende makale yazarlığı yapmak istiyorum. konuları sizmi belirliyorsunuz. ve ücreti ne kadar bilgi verirseniz sevinirim. elvan.ergun@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ödemeleri Google yapacak. Sizin banka hesabınıza düzenli olarak yapacak.
      Sizin de sorduğunuz gibi birçok kişi benzer soruları soruyor konuları kim belirliyor? google bana mı ödeme yapacak? vs. diye..
      Bu tarz sorularınıza cevap verememekteyiz telif durumundan dolayı. Çünkü bazı soruların cevapları zaten kitabın içeriği nasıl kayıt olacaksınız google size nasıl ödeme yapacak? neler yapmanız lazım tüm bunlar hakkında eğitim setiyle bilgi edineceksiniz.Tüm bu soruların cevaplarını http://www.yazitorstarter.com dan öğreniyorsunuz.

      Sil
  6. yazitör nasıl olunur? bilgi verecek bir insan var mı ? Tşk. mail adresim yakuppalut@yahoo.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sovereign
      Nasıl yazitör olunacağı hakkında yukarıda bilgi vermiştim.Bu yöntemler farklı kitaplarda yayınlanmıştır fakat telif hakkı yememek için sizin için seçtiğimiz siteye yönlendirmek istiyoruz. Bu site>>http://www.yazitorstarter.com üzerinden Yazitör oluyor ve para kazanıyorsunuz.

      Sil
  7. mehmet07:54

    bencede güzel bir kazanç, evden makale yaz para kazan.Makale yazarak zengin olamazsınız ama eve güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.bende aldım yazitör sterteri ve şimdilik 250 300 lira bir kazanca ulaştım.fakat bu işte ne kadar çok yazı yazarsanız kazancınız o oranda artıyor.ödemelere gelince google sizin banka hesabınıza yatırıyor

    YanıtlaSil
  8. yasemin02:06

    forum yazarlığı yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  9. Adsız10:35

    merhabalar ben de anket işi yapmak istiyorum ama terettütlerim var bilgilendirirseniz çok sevinirim. Paramızı almama gibi bir durum varmı? bu insanlara bilgilerimizi veriyoruz bi sorun çıkarmı? bu riskleri varmı varsa nelerdir anlatırmısınız lütfen. şimdiden teşekkürler cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  10. yeşim07:08

    sorum şu: yazitör setini alıcam okuyup bitiricem,hemen bana yazı yazma imkanını verecek misiniz..? hemen işe başlayabilecek miyim..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,biz size yazı yazarak para kazanacağınız bir kaynak önerdik.Bizde yazitör eğitim setinde anlatılan yöntemlerle para kazanıyoruz.
      Yani işi biz vermiyoruz.Yazdığınız yazıların parasını dünyaca ünlü arama motoru Google' den alıyorsunuz.
      İşte yazı yazarak nasıl para kazanacağınızıda yazitör eğitim setinden öğreniyorsunuz.
      Yazitör hakkında bu sitede detaylar verilmiş >> http://makaleyazarakparakazanmakistiyorum.blogspot.com.tr/2013/03/yazitor-starter-nedir.html

      Sil
  11. Sedat01:55

    Üniversite mezunuyum özel bir hastanede çalışmaktayim... Makale yazmak istiyorum. Nikah şekeri, bebek şekeri işlerini de merak ediyorum. Bu konularda detaylı olarak is imkânlarından bahsederseniz cok mutlu olurum.. İyi günler

    YanıtlaSil
  12. Makale yazarak kazanma00:51

    Makale için teşekkürler. Bende blog yazarak para kazanmak istiyorum ama bir türlü olmuyor ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  13. Adsız04:07

    Bende yazi yazmayi cok severim ayrica para kazanmak istiyorum

    YanıtlaSil
  14. Izmir bucadan. Çok acil ek işe ihtiyacım var. Edebiyat öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim gulumse.yarinlara@gmail.com

    YanıtlaSil
  15. Adsız03:31

    bende çalışmak istiyorum

    YanıtlaSil
  16. Benim tek anlamadığım konu Yazitör STARTER adlı programımı almak mı gerekiyor ve bize ordan mı işi vericekler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kerem yazitör starter eğitimininden öğreniyorsun herşeyi.Çünkü sözkonusu olan Google ve telif durumundan dolayı ancak bu kadar bilgi verebiliyoruz.Yazitör starter bir e-kitap yani bilgisayarına indiriyorsun ve herşeyi yazitör starter den öğreniyorsun.

      Sil
  17. Bilgilerinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
  18. Adsız04:22

    sevgili admin bu konu hakkında yeterli bilgiye sahipsiniz anladığım kadarı ile :) ben verilen linki inceledim okudum videoyu da izledim aşağı yukarı başklangıç için 50 tl yi gözden çıkartacaksın ....fakat bunu gerçekten gönül rahatlığı ile yaabilirmiyiz bu program gönderildiğinde her hangi bir testten geçiliyormu yazını beğenmedik deyi sziden vazgeçme gibi bir ihtimalleri varmı :) en önemliside bu pakati aldığın gibi başlayabiliyormusun gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç şüpheniz olmasın.Gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.Güvenli olmasa zaten ben bunu okuyucularıma tavsiye etmezdim :) Evet hemen başlayabiliyorsunuz.

      Sil
    2. Bende yapmak istyorum

      Sil
  19. Arkadaşlar merhaba bunun içiin ne yapmak gerekiyor fikirleriniz nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makale yazarak para kazanma işini soruyorsan sana benim makale yazma işine başladığım sitenin linkini vereyim http://www.evdenpara.com/

      Sil
  20. Merhaba ben ogrencyim istediginiz turde makale yazabilirim e.postam deryaakkaya2615@gmail.com

    YanıtlaSil
  21. Günde bir keremi yoksa her zaman yapabiliyozmu ?

    YanıtlaSil
  22. Günde istediğin kadar makale yazabilirsin.Yani ne kadar çok makale o kadar kazanç...

    YanıtlaSil
  23. Banada yardimci olabilirmisiniz peki bende makale yazabilirim nasil basvuru falan yapiyorum

    YanıtlaSil
  24. Adsız05:46

    Merhaba! Makale yazarlıği çok ilgimi cekti ve bu işi yapmak istiyorum. Tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  25. Bende bu işi yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif00:25

      Hanımlar makale yazarak kazanmak gerçekten çok zevkli ve kolay bir iş evde çalışmak isteyenler için.Bende evde yazı yazarak kazanıyorum yani öyle zengin olacak şekilde değil ama en azından ev kirasını çıkaracak kadar kazanıyorum, yani el harçlığım çıkıyor eşime destek oluyorum.Bende yazitör alarak bu işe başladım bu işi yapmak isterseniz size sitenin linkini verebilirim:http://www.yazitorstarter.net/ küçük bir kitapcık var onu alarak başlıyorsunuz.e-kitap tarzında,bilgisayar yada cep telefonunuza indirip istediğiniz yerden makale yazıp paranızı kazanır ve gönlünüzce harcarsınız.

      Sil
  26. Adsiz00:30

    Merhaba ! Yazıtör starteri satın alıp üye olduğumuz zaman bir süre bu işi yaptıktan sonra yapmayı bırakmak istesek mümkünmü ...caydik diye birşey odetiyorlarmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki tamamen sizin isteğinize bağlı...Ürünü aldığınızda işi yapmaya karar verdiğinizde herhangi bir sorumluluğunuz yok.Yani istediğiniz zaman yaparsınız istemezseniz yapmazsınız.Yaparsanız para kazanırsınız yapmazsanız elinize birşey geçmez hepsi bu.

      Sil
  27. Yurtdışında kalıyorum bu sistemden bende faydalanabilir miyim?

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...