19 Nisan 2016 Salı

Ek iş olarak ne yapabilirim?

ek iş yapmak istiyorum, ek iş,ek para,ek iş önerileri,evde ek iş ne yapabilirim
2017 Evde ek iş fikirleri
Ek iş olarak ne yapabilirim-Evde ek iş olarak yapacağınız en kazançlı 2 yöntem var.Evde ek iş imkanı için okumaya devam edin.
Merhaba hanımlar,çoktan beridir sizlerle paylaşımda bulunamadım biliyorum.Gerek işlerimin yoğunluğundan gerekse malumunuz ev hayatı çocuklar derken, zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile olamıyoruz bazen...


Pekçok kişi halen evde ek iş olarak ne yapabilirim? diyerek e-mail veya yorumlarında soru sorarak bir arayış içinde...Bildiğiniz gibi ev hanımlarına evde iş imkanı adlı bir facebook sayfamız bulunuyor.Bu sayfadanda çok soru gelince bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.


Şimdi gelelim evde ek iş olarak ne yapabilirim? sorusuna...

Hanımlar bildiğiniz gibi önceki yazılarımda da bahsettim gibi eskiden, evde iş olarak,evde kına paketleme işi olsun yada davetiye katlama işi gibi işler yaparak para kazanıyordu ev hanımları...

Fakat günümüzde bu işlerin büyük çoğunluğunu otomatik makinalar yapıyor.Dolayısı ile bu işler eskisi gibi kazandırmıyor.Üstelik çok emek ve zaman harcıyorduk bu işleri yaparken.Şimdi ise zaman değişti artık sadece bize yani kişiye ve insan bilgisine ihtiyaç olan evde yapılabilecek işler var.Ve bu işler hem daha kolay hemde kazancı daha çok.

Peki evde ek iş olarak yapabileceğimiz işler neler? dediğinizi duyar gibiyim.
Bloğumu takip eden ziyaretcilerimiz bu işlerden az çok haberleri vardır sanırım.Bilmeyenler için tekrar açıklayım;

evde ek iş ne yapabilirim,ek iş,evde ek iş imkanıEvde ek iş olarak yapılabilecek en iyi 2 yöntem bulunuyor;Bunlardan ilki ve ençok tercih edilen yöntem evde anketörlük işi...Bu işi pekçok kişi ek iş olarak yapıyor.Özellikle ev hanımları ve öğrenciler daha çok tercih ediyor.

Çünkü evde oturarak para kazanıyorsunuz ve mevcut işinizin yanında ek iş olarakta yapabiliyorsunuz. Anket doldurarak para kazanma işini, evde bilgisayarınızın başında yapıyorsunuz ve e-mail adresinize gönderilen anketleri dolduruyorsunuz.
Doldurduğunuz anket başına ücret alıyorsunuz.İster ek iş yada ek gelir olarak yapabilirsiniz.Bu iş hakkında daha detaylı bilgiyi Anket doldur para kazan başlığı altında verdim,oradan detaylı bilgiyi edinebilirsiniz.

"Ek iş olarak ne yapabilirim" sorusuna vereceğimiz ikinci cevap ise yine bilgisayarın başında yapabileceğiniz bir iş olan Makale yazarak para kazanma işidir.
Evet yazı yazarak para kazanma işinden bahsediyorum.Bu işide pekçok kişi ek iş olarak yapıyor ki buna bende dahil.Yani bende ek iş olarak evde hem anket dolduruyorum hemde makale yazarak para kazanıyorum.

Makale yazarak para kazanma işide gerçekten çok kolay ve zevkli bir iş.Bu iştende iki şekilde para kazanıyorsunuz.İster 300-500 kelime makale yazın ve makale başına ücret alın.İstersenizde yazdığınız makele okundukça para kazanın...

Evde, işe giderken,yada herhangi bir boş zamanınızda bilgisayarınızdan tabletinizden yada cep telefonunuzdan bile 10-15 dakikada bir kaç makale yazarak ek gelir yapabilirsiniz.
Bu iş ile ilgili detaylı bilgiyide Makale yazarak para kazanmak adlı yazımda dataylıca açıkladım.İlgilenenler bakabilirler.

Evet sevgili hanımlar evde ek iş olarak ne yapabilirim? sorunuza cevap vermeye çalıştım.Bu işleri ister ek iş olarak istersenizde evde el harçlığınızı çıkarmak ve eşinize destek olmak içinde yapabilirsiniz.
Evde internetin başında facebook'ta twitter'da boşa zaman geçirmektense aile bütçesine katkıda bulunabilirsiniz.
Bu arada yukarıda sağ tarafta bulunan facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın :) 
Bir başka yazımda görüşmek üzere hoşçakalın!



Gelen aramalar;
ek iş yapmak istiyorum,bilgisayar başında iş imkanı,evlere ek iş,acil ek iş 2017,ek para,evde iş fikirleri,ev kadınlarına iş imkanı,ek iş önerileri,bayanlara ek iş,evde iş yapma,evde ek iş ne yapabilirim,eve iş arıyorum,yapılabilecek ek işler,evde iş arıyorum.
evden ek gelir
ekstra gelir
ek iş fırsatı
akşam ek iş



70 yorum:

  1. süheyla01:05

    Bende evde ek iş yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. FATMA11:58

      Suheyla hanim ben bitkisel temizlik urunleri satiyorum karli bir is yardimci olurum isterseniz

      Sil
  2. seda nur03:28

    Ben evde ne iş yapabilirim diye internette dolaşırken sizin sitenize denk geldim.Şimdi sizin önerdiğiniz anket doldur para kazan işine başladım,günlük evde 3-5 tane anket dolduruyorum şimdilik 235 lira kazandım paramı ay sonunda alacağım çok heyecanlıyım sadece teşekkür etmek için bu yorumu yazmak istredim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız04:32

      Merhaba hangi sitelere uye oldun yardimci olurmusun banada

      Sil
    2. Adsız11:09

      Seda hanım hangi sitelere üye oldunuz. Ben de düşünüyorum.

      Sil
    3. seda nur04:44

      Bu sitede anket kitabı aldım.İçinde 200 e yakın güvenilir ödeme yapan anket firması var.Bu firmalara üye oldum oradan günlük geliyor.Emeğe saygısızlık olmaması için kitaptaki anket firmalarını paylaşmak istemiyorum.Sitenin linki bu Anket Listesi Dijital Eğitim Kitabı

      Sil
    4. Adsız00:47

      Banada yardimci olurmusunuz acaba

      Sil
    5. Seda hanım peki anketleri doldurduktan sonra nasıl tekrar ulaştırıyorsunuz firmaya

      Sil
    6. Zeynep01:29

      Seda hanım anketleri doldurduktan sonra nasıl tekrar ulaştırıyorsunuz firmaya

      Sil
    7. seda nur02:26

      Siz ilk olarak firmaya bir kere kayıt yapıyorsunuz ücretsiz olarak.Onlar zaten sizi bulur.Yani e-mail adresinize anketleri periyodik olarak gönderirler.Siz de gelen anketleri doldurursunuz ve anket başına ücret alırsınız.Benim üye olduğum anket firmalarını bu siteden eriştim size de linkini vereyim:http://www.anketlistesi.com/
      Ufak bir ücret karşılığunda temin edebiliyorsunuz.İçinde 200 den fazla anket firmasının listesi var ve anket doldurarak para kazanma işini nasıl yapacağınızıda adım adım resimli olarak anlatılıyor.

      Sil
  3. Adsız14:29

    Bende evde is yapmak istiyorum cok ihtiyacim var acil yardik everaeniz sevinirim tsklr

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir yazı. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. Adsız09:44

    Öğrenci yim ingilizcem var el sanatları ndan anliyorum ileri derecede photoshop kullaniyorum onerebileceginiz guvenilir imkan sunan siteler varmi

    YanıtlaSil
  6. Evde boncuk işi kına paketleme gibi işler yapmak istiyorum yardımc olur musunuz lütfen

    YanıtlaSil
  7. Evde boncuk işi vb yapmak istiyorum yardmc olun lütfen

    YanıtlaSil
  8. Öğrenci yim Rize merkez de oturuyorum acil is arıyorum

    YanıtlaSil
  9. Acil is arıyorum öğrenci yim ve elim becerikli dir yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  10. Adsız15:23

    Anket doldururken carpilmayalim sonra. artik kimseye güven kalmadi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız06:57

      elektrik mi bu? :)

      Sil
    2. Neslihan05:41

      Hanımlar merhaba, Ben evden umys.org adında bir şirketle çalışıyorum. Bu şirketle bu sektörden, yani evde internetten para kazanma sektöründen bir ek gelir yöntemi.Sisteme daha önce üye olmuş olan bir üyenin davet linki ile üye olunuyor.Herhangi bir ürün satma derdi de yok, illaki birşeyler satmalıyız diye düşünmeyin. Satılan ürün web sitesi üyeliğidir. Kaydettiğiniz her üye başına 10 lira kazanırsınız.

      Yapacağınız iş etrafınızdaki kişileri üye yapmak ve üye bulmak gibi basit görevler. Bu şekilde üye başına 10-15 TL kazanabilirsiniz.İnternette boş zaman geçireceğinize yarım saatinizi ayırıp bu işi yapabilirsiniz.İStediğiniz kadar üye yapabilirsiniz. Ücretleri PTT DEN hesabınıza yatırılıyor.Bu linke tıklayarak videoyu izlerseniz daha iyi anlarsınız>>http://umys.org/?ref=En-basit-kazanc
      Sevgiler

      Sil
  11. Adsız17:51

    Merhaba ben bursa inegöl ilçesinde oturuyorum evde yapabileceğim bir iş istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız22:06

      EV HANIMLARI....ÇALIŞAN BAYANLAR....ÖĞRENCİLER TAM SİZE GÖRE BİR İŞ İMKANI ......AVON.....AVON SATIŞ TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ....KAYIT ÜCRETİ YOK...ÜYE OLMAK İSTEYENLER EKLEYİN YADA MESAJ ATMANIZ YETERLİDİR ....SIFIR SERMAYE İŞ İMKANI GÜVENİLİR BİR TAKIM ÖNCÜSÜ ARIYORSANIZ UZMAN TAKIM ÖNCÜSÜYÜM TEMSİLCİLİĞİNİZ BOYUNCA HER ZAMAN YARDIMCI OLURUM MESAJ ATIN YA DA EKLEYİN DETAYLARI ANLATAYIM...TEMSİLCİ FİYATIYLA İLK 95 TL LİK SİPARİŞİNİZE WİNGED OUT MASKARA HEDİYE...

      Sil
  12. Telefondan yapabilirmiyim bu isi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selma04:38

      evt telefondanda yapabilirsin

      Sil
    2. Adsız22:24

      Merhabalar. Öğrenciyim ve internet üzerinden çalışıp kendi paramı kazanabileceğim bir iş arıyorum. Çok ihtiyacım var buna. Yardımcı olabilir misiniz?

      Sil
    3. nesli05:32

      mrb,bende internetten kazanıyorum sana Umys yi öneriyorum.herşey otomatik bir şekilde işliyor.sana özel bir link veriliyor ve senin bu linkine tıklayarak siteye üye olanlardan 10 lira kazanıyorsun.onların bulduklarından da 5 lira kazanıyorsun.yani ben günde ortalama 2-3 kiisi kaydediyoorum.onların bulduklarıda kaydediyor ve ortalama kazancım 30-40 lira buda ayda 900-1000 lira ediyor.Allah bereket versin.asgari ücretinen adam akşama kadar çalışıyor aldığı 850 lira para...ben evde oturduğum yerde facebookta twetter da linkimle kazanıyorum linkteki videoyu izlersen daha iyi anlarsın:linkim bu:http://umys.org/?ref=evdeparakazan

      Sil
    4. Sizinle nasl konusabilirim bu konu hakkinda yardim ederseniz mutlu olurum

      Sil
  13. hale05:29

    boş verin ya anket işi iyi, gelen anketleri doldur anket başına para kazan

    YanıtlaSil
  14. Ben evde.markette. piknikte. Gezdiğim her yerde para kazaniyorum. Ilgisi olanlara yardimci olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl oluyor bende ev hanımıyim yardım eder misiniz

      Sil
    2. Adsız15:28

      Bende evde is yapmak istiyorum yardimci olur musunuz mrhkarabuga@gmail.com

      Sil
    3. bende evde iş yapmak istiyorum yaptıgınız iş nedir öğrenebilirmiyim

      Sil
    4. Emine06:04

      Evde anket doldurma işi yapıyorum.

      Sil
  15. Adsız23:42

    Katalog la iç giyim satışı yapmak isteyenlere bilgi veririm yardımcı olurum.

    YanıtlaSil
  16. Adsız00:42

    Ben 25 yaşındayım evde ek iş aramaktayım atanamayan öğretmenlerdenim e mail kullanmıyorum

    YanıtlaSil
  17. Adsız00:43

    Ben 25 yaşındayım evde ek iş aramaktayım atanamayan öğretmenlerdenim e mail kullanmıyorum

    YanıtlaSil
  18. Istanbul cekmekoyde oturuyorum ve para kaznmaya ihtiyacım var komşular bulabilirim cevabınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  19. Bende istanbul kartal kurfalida ikamet ediyorum acil ek is istiyorum eve lutfen yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  20. Acil bende iş istiyorum Lütfen acil ne olursa yaparım

    YanıtlaSil
  21. Evde iş bende istiyorum ne olursa çok ihtiyacım var acil dönüş yaparsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  22. Bu yorumlar ne zamanin ya anlamadim bukadr insan yorum yapmis eee para kazann varmi peki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anket işinden herkes kazanıyor fakat tutupta kimse ben kazanıyorum demez fakat ben söyleyeyim evet ben kazanıyorum.bu site aslında sizin gibi evden para kazanmak isteyenlere bu işin sırlarını vermiş internette böyle sitelere rastlamak emin olun zor.çünkü googleye evden para kazanmak için ne yapmalıyım diye yazarak arama yaptığınızda karşınıza çikan sitelrin pek çoğu size reklamlara tıklatmaya uğraşır.çünkü onlar reklamlara tıkladığınızda para kazanırlar ,verdikleri bilgilerede aslıastarı omayan saçma bilgiler.onların derdi size reklamları tıklatmak...bu sitede ise gerçekten evden para kazanacak bilgiler var.arayın araştırn ve tavsiyelere kulak verin emin olun kazanan siz olursunuz

      Sil
  23. Müşerref01:29

    Hanımlar ek iş yapmak istiyorum diyerek bir yere varamazsınız.Eğer gerçekten evde ek iş yaparak para kazanmak istiyorsanız bunun için eyleme geçmelisiniz.Yani bir adım atmalısınız.Bende sizler gibi önceler çok araştırdım ne yapabilirin diye...sora ise hemen yanıbaşımızda olan internetin gücünü keşfettim ve bu işi yaparak evde para kazanıyorum,yani evde internetten anket dolduruyorum ve ayda ortalama olarak 500-600 lira kazanıyorum.admin bu işin nasıl yapılacağını bu sitede açıklamış zatan bende burdan öğrendim birde ben buradan uzun uzun yazmayım.işin detayları burada var:http://evhanimlarinaisimkanlari.blogspot.com.tr/2013/01/anket-doldurarak-nasl-para-kazanlr.html

    YanıtlaSil
  24. Merhabalar evde anket doldurma işine kafam yattı herkes gibi benimde ihtiyacım var ama şu var ki evimde ne bilgisayar var ne de internet telefondan giriyorum internete ne yazık ki eve aldıramıyorum bilgisayar e haliyle bende telefondan görüyorum internet ihtiyaçlarını ama yazınızdan anladığım kadar Pc şart ben bu işi yapmayı çok istiyorum elimde ki tek imkan telefon nasıl yapabilirim bana yardımcı olun lütfen. Gerçi cevap vereceğinizi sanmıyorum yazının üstünden bayağı zaman geçmiş ama en azından aranızda anket doldurma işini telefonla yapanlar varsa bana cevap yazarlarsa çok memnun olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonunuz akıllı telefon ise aynen yapabilirsin.

      Sil
  25. Evet akıllı telefon yeni aldım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

    YanıtlaSil
  26. Mrb gercekten boyle bisey varmi haftalardir is ariyorum bu siteye denk geldim lutfen yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  27. Uzun zamandir is ariyorum bunun gercek olup olmadigini bilmiyorum bu siteye arama yaparken bugun denk geldim lutfen yardimci olun gercekmi

    YanıtlaSil
  28. Ben henüz denemedim gülsüm hanım ama bu iş aklıma yattı size tavsiyem deneyin kaybedecek biseyiniz yok e-kitap alacaksınız zaten sonrası için gerekli bütün bilgiler yazıyor sayfada bir kaç arkadaş denemiş ve kazanmaya başlamış sizde başlayın zaten ben baslayipta para kazanırsam buraya belirtirim iyi günler l

    YanıtlaSil
  29. Adsız02:43

    Merhaba. Anketl doldurarak para kazaninca parayi nasil elde ediyoruz? Benim banka hesabim yok actiramiyorum da. Kucuk cocucugum var. Esim de gec saatte geliyor haftasonu da calisiyor.yabanciyim.iyi tanimiyorum bankada hesap actiramam.posta ile yasadigim yere gonderirlermi acaba parayi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ptt,çek yada diğer online ödeme sistemleri ile kazançlarınızı alabiliyorsunuz.Daha fazla bilgi için Anket Listesi Dijital Eğitim Kitabı sitesindeki Merak edilenler bölümüne bakınız.

      Sil
  30. Bende evde ek iş yapmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim acil

    YanıtlaSil
  31. Bende evde ek iş yapmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim acil

    YanıtlaSil
  32. Adsız11:28

    merhaba ben azeriyim ünyede oturuyoum evde anket oldura bilirim makale yaza bilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evete her ikisinide bulunduğun ülkeden yapabilirsin.

      Sil
  33. Evde ek iş yapabilirim. Üsküdar, istanbul'da oturuyorum. Paketleme veya örgü işleri yapabilirim.

    YanıtlaSil
  34. Merhaba ben tuba gaziantepte yaşıyorum ve evde ek iş yapmak istiyorum yardmcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  35. Merhaba ben evde boncuk tesbih dizme yada bişeyler paketleme gibi iş istiyorum geri dönerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  36. Samsunda oturuyorum evde calisarak ek gelir elde etmek istiyorum engelli cocugum oldugu icin calisamiyorum

    YanıtlaSil
  37. Adsız00:32

    Diyarbakir da oturuyorum öğrencyim acil para kazamam gerek el becerim vardir yardimci olur musunuz lütfen dönüş yapsin birileri

    YanıtlaSil
  38. Evde anket isi yapmak istiyorum yardmcı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhammed bey evde anket işine nasıl başlayacağınızı burada adım adım açıkladım:http://evhanimlarinaisimkanlari.blogspot.com/search/label/anket%20doldur%20para%20kazan

      Sil
  39. İstanbulda yaşıyorum öğrenciyim ek iş arıyorum. ecemlak99@gmail.com

    YanıtlaSil
  40. feride02:32

    evde yapabileceğim iş istiyorum ikiz bebeklerim var açıkçası 4 tane coçugum var ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  41. slm evde el isleri yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
  42. Banada yardımcı olur msnız Lütfen bende evde calismak istiyorum. Melek.

    YanıtlaSil
  43. Adsız15:54

    Evde is yapabilirim esimle birlikte yardimci olun cok acil paraya ihtiyacim var..

    YanıtlaSil
  44. Adsız13:11

    Yorumunuzu girin...evde ek ıs yapmak ıstıyorum donersenız sevınırım

    YanıtlaSil
  45. Merhaba.Hayirli iwler her kese.Ev hanimiyim hamileyim ama evde ev iwleri yapmak isterim.Buz dolabi susleri,paketleme iwleri yapmak isterdim.Mumkunse cevab vere bilirmisiniz.Cok tesekkurler

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...