7 Kasım 2012 Çarşamba

İnternetten kazanmak için 2. yol

İnternetten kazanma yolları ile ilgili buradaki internetten kazanmak adlı yazıyı okumadıysanız ilk önce o yazıyı okuyun.
Bu yazımızda ise İnternetten kazanmak için diğer bir yol olan anket doldurarak netten kazanç sağlama işinden bahsedelim.

2-Anket doldurarak internetten kazanmak
İnternetten kazanmanın en kolaylarından bir tanesi olan anket doldurarak internetten kazanmaktır. Bu işe başlamak da çok basit ve ücretsiz.
Hemen başlamak için anket listesi alarak anket firmalarına kaydolun.

İlk olarak  dogru anket firmalarına üye olduktan sonra tek yapmanız gereken e-posta adresinizi kontrol edip yeni gelen anket soruları var mı diye kontrol etmek ve gelen anketteki boş bırakılan yerleri doldurmak ve anketi tamamlamak.

Pek çok firma ve marka ki bunların içerisinde uluslararası çok büyük dev organizasyonlarda olmak üzere  hedef kitle olan müşterilerine neleri istediklerini öğrenmeye çalışıyorlar ve bu büyük pazar araştırması anketleri için oldukça yüksek miktarlarda kaynak ayırıyorlar.

Anket doldurarak internetten kazanın

Bu firmaların problemleri tüketici kitlelerine nasıl ulaşacaklarıdır.
Bu sorunu çözmek için de anket şirketlerini kiralıyorlar. Anket şirketleri, tüketici kitlesine, firmanın hangi ürünlerini beğendikleri, gelecekte hangi ürünlere ihtiyaç duyacakları, insanları alış veriş için nelerin harekete geçireceği gibi konularda bilgi sahibi olabilmek için çeşitli anket soruları gönderiyor.

İşte siz de bu firmalara bir kere üye olduğunuzda, bu büyük pazar araştırmasının bir parçası oluyorsunuz ve doldurduğunuz anket başına ücret alıyorsunuz.

Şunu hemen belirteyim tabiki bir iş ne kadar kolay olursa kazancıda o derecede az olur değil mi?
İnternetten çok para kazanmak istiyorsanız buradaki yazımda internetten kazanmak için 1. yolu kullanmalısınız.
Sadece el harçlığım çıksın faturalarımı falan ödeyim bu bana yeter diyorsanız anket işi tam size göre.
Aşağıda hürriyet gazetesindeki anket doldurarak internetten kazanma hakkındaki yazıyı okuyabilirsiniz.
evde iş,evden para kazanma
Evde internetten para kazanma

Anket işine başlamak ve internetten kazanmak istiyorum
İlk önce yapmanız gereken ödeme yapan anket firmalarının bulunduğu ve nasıl üye olacağınız hakkında bilgi sahibi olacağınız anket listesi  eğitim paketi alıyorsunuz.
Daha sonra gerçek ödeme yapan anket firmalarının listesine ulaşıyorsunuz. Anket listesi eğitim paketinde, bu firmalara nasıl üye olacağınız, ödemeyi nasıl alacağınız detaylı bir şekilde anlatılmakta.

Daha sonra listedeki sitelere üye oluyorsunuz. Bilgilerinizi doğru bir şekilde giriyorsunuz. Ve mailinize anketler gelmeye başlıyor. Doldurduğunuz anket başına ödeme alıyorsunuz.Hepsi bu.

Anket işine nasıl başlayabilirim?
Hemen başlamak için buraya tıklayınız.
Unutmayın işe başlamak bitirmenin yarısıdır.Yani başlamazsanız bitiremezsiniz!


17 yorum:

  1. Çağımızın iş fırsatları internet teknolojilerindedir. Yani internetten kazanmak artık evden para kazanma yolları arısında zirveye oturmuş durumdadır.

    YanıtlaSil
  2. ayfer07:23

    İnternetten kazanmak üzerine bir çok kitap yazıldı bir çok makale yazıldı ancak şuana kadar en gördüğüm en doyurucu makale bu.En kısa zamanda temin ederek bende kazanlar arasına katılmayı düşünüyorum Böyle bir hizmetten haberdar edildiğimiz için bu sitenin yöneticilerinede teşekkürlerimi sunuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabildiysek ne mutlu.Yorumunuz için teşekkür ederim

      Sil
  3. mesut03:59

    merhabalar
    sizi bir süredir takip ediyorum ve yazılarınızdan çok faydalanıyorum.Daha önceleri reklam izle kazan, mail oku kazan gibi netten evde para kazanmaya çalıştım. ama malesef bu yöntemlerin hiç bir işe yaramadığını zaman ve para kaybederek tecrübe ettim.sizin evden para kazanma yöntemlerinden bu konularda tavsiyeniz olmadığını biliyorum.bu yüzden paylaştığınız sistemler gerçekten kazandıran yöntemler.Bu işlerde emek harcayanlar gerçekten para kazanır.bende sizin tavsiyelerinizle evde internetten para kazanıyorum artık.Sizden edindiğim bilgilerle bende bir blog hazırlamaya karar verdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir karar vermişsin başarılar dilerim.Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  4. Adsız07:36

    İnternet im var ve bir an önce başlamak istiyorum günlerdir de bu anket doldur para kazan işini araştırıyorum tam olarak yapmam gereken şeyi anladım fakat ilk adım olarak ne yapmam gerekiyor yanı şu an hemen . eğitim paketi denilen paketi satın almam gerektiği yazıyor onu almadan yapamaz mıyım? yada almak için ne yapmalıyım .lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket işi yaparak para kazanabilmeniz için eğitim paketi satın almak zorunda değilsiniz. Kendiniz firmaları araştırıp bulup kayıt olabilirsiniz.

      Anket listesi eğitim paketinde 200 den fazla anket doldurtan firma listesi var.Ayrıca bu işe nereden ve nasıl başlayacağınızı ve kazandığınız parayı nasıl alacağınızı da adım adım açıklıyor.

      Her zaman edinilmiş tecrübeyi satın almak daha doğru bir yöntemdir.
      Detaylı bilgiyi bu yazımızdan öğrenebilirsiniz>>http://evhanimlarinaisimkanlari.blogspot.com/2013/01/anket-doldurarak-nasl-para-kazanlr.html

      Sil
  5. merhaba bir sorum olacak bu anket listesi eğitim paketi kitap değilmi yoksa bilgisayara yüklememiz gereken bir cd mi ? birde yazdığınız linkde anketdoldurparakazan.com sitesine yönlendiriyor bu ürünü ordan sipariş vermek güvenlimi dönerseniz cok sevinirim iyi günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba İrem hanım,evet anket listesi eğitim paketi bir e-kitaptır.Ve bilgisayarınıza yada cep telefonunuza indirerek kullanabilirsiniz.Bir cd değildir.

      anket doldur para kazan (tıkla indir) sitesinden de güvenli bir şekilde sipariş vererek bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

      Sil
  6. Demet06:34

    Merhaba ben internet üzerinde kendime evde yapılacak iş araştırıyorum sonuç alamıyorum eğer gerçekten böyle bir iş varmı varsa ne olur yardımcı olun çünkü benim gerçekten işe ihtiyacım var lütfen bana dönün lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba demet hanım,
      Evet böyle bir iş imkanı var.Günümüzde internetten para kazanmak artık hayal değil.Binlerce kişi evde internet üzerinden iş yaparak kazanç sağlıyorlar.Bizde zaten size bu yöntemleri anlatıyoruz.
      İnternetten çalışarak para kazanacağınız onlarca iş var.Fakat en kolay ve garantili yöntemleri buradaki yazımızda paylaştık.

      Sil
  7. Bede çalışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar iş ilanınız ilgimi çekti fakat bişi sormak istiyorum biz komşularla beraber bu işi yapmak istiyoruz 9 kişiyiz boş zamanlarımız fazla oluyor ... anket doldurmada belli bir sınır var mı yoksa kaç tane istersek gün içinde doldurabilirmiyiz

    YanıtlaSil
  9. Merhaba iş ilanınız ilgimi çekti fakat bişi sormak istiyorum biz komşularla beraber bu işi yapmak istiyoruz 9 kişiyiz boş zamanlarımız fazla oluyor aldığımız ankette sınır varmı yoksa dilediğimiz kadar doldurabilir mıyız iyi akşamlar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif hanım anket işinde bir sınır yok...Yani gelen anketlerin hepsini doldurabilirsiniz.Tabiri caizse ne kadar köfte o kadar ekmek..Ne kadar çok anket doldurursanız o kadar çok kazanırsınız.Bunun için ise gerekli olan anket firmalarının hepsine kayıt olmanız.
      Ne kadar çok anket firmasına kayıt olursanız gelen anketin sayısıda o kadar çok olur.
      Bunun için size anket listesi eğitim paketini öneriyorum.Çünkü içinde 200 den fazla anket firmasının listesi bulunuyor.Ayrıca anket işini nasıl yapacağınızı ve kazancınızı arttıracak püf noktalarıda bulunuyor.Anket listesi e-kitap formatında ve bilgisayar tablet yada cep telefonuna indirebiliyorsun,basılı bir yayın değil.Anket listesini indirmek için burayı tıklayın.

      Sil
  10. Merhabalar iş ilanınız ilgimi çekti fakat bişi sormak istiyorum biz komşularla beraber bu işi yapmak istiyoruz 9 kişiyiz boş zamanlarımız fazla oluyor ... anket doldurmada belli bir sınır var mı yoksa kaç tane istersek gün içinde doldurabilirmiyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif hanım anket doldurmakta herhangi bir sınır yok.Yani gelen anketlerin hepsini aynı gün doldurabilirsiniz.Yani ne kadar çok anket doldurursanız kazancınız da o kadar çok olur.Bunun içinse ne kadar çok anket firmasına kayıt olursanız o kadar çok anket gelir...
      Bizim size önerdiğimiz kaynakta 200 den fazla anket firmasının listesi bulunuyor.Anket işine Hemen başlamak için ve bu firmalara ulaşmak için Anket Listesi Dijital Eğitim Kitabını bilgisayar yada cep telefonuna indirmen yeterli.Şimdiden bol kazançlar

      Sil

Sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınız bizim için değerlidir.Teşekkürler...

Evde İnternetten Para Kazanma Yolları

Evde internetten para kazanma yolları -En çok kazandıran iş imkanlarını açıklıyoruz.Hemen kazanmaya başlayacağınız evde iş imkanı burada. ...